„Tikrai nėra lengva. Ne bet kas ryšis laikytis tokios dietos, – sako 46-erių metų M. Carey. – Kasdien turiu valgyti tik norvegišką lašišą ir kaparėlius. Daugiau nieko.“

Tiesa, skamba išties keistai, jei dainininkei tokią dietą pasiūlė mitybos specialistai. Šie nuolat pabrėžia, jog lieknėti reikia sveikai maitinantis ir renkantis įvairų, visavertį maistą.

Dviejų atžalų motina visiškai neseniai surengė koncertinį turą, be to, filmavosi E! tinklu transliuojamame dokumentiniame seriale „Mariah’s World“.

Visur, kur tik atlikėja pasirodydavo, stebindavo pabrėždama savo seksualumą: dėvėdavo drabužius giliomis iškirptėmis bei pasirinkdavo rūbus, apnuoginančius kojas.

„Esu nusiteikus labai rimtai, – kalbėjo M. Carey komentuodama griežtus savo mitybos įpročius. – Kai baigsiu man paskirtą kursą, toliau stengsiuosi laikytis vien baltymų dietos.“

DELFI primena, jog praėjusių metų pabaigoje atlikėja nutraukė sužadėtuves su milijardieriumi Jamesu Packeriu ir netrukus jau mėgavosi savo koncertų šokėjo Bryano Tanakos dėmesiu. Pora pastaruoju metu nė neslepia savo jausmų, o šalia gerokai jaunesnio mylimojo natūralu, kad M. Carey nori pasirodyti lieknesnė bei seksualesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)