Būdama vos 15-os Agnija persikėlė gyventi iš Lietuvos į Rusiją. Mergina mokėsi Maskvos mokykloje nr. 1247, kurioje nemažai dėmesio buvo skiriama lietuviškumui.

2005 m. būsima aktorė ir bendraklasiai dėl mokyklos rekonstrukcijos darbų perkelti į kitą mokyklą nr. 1429, rašo portalas dni.ru.

Straipsnyje savo prisiminimas dalijosi ir Agnijos bendraklasis, ir aktorę dažnai mačiusi buvusi 1429-osios mokyklos mokinė.

„Ji sėdėdavo ant suolelio pirmame mokyklos aukšte, vienoje rankoje – cigaretė, kitoje – energinis gėrimas. Beveik pirmosiomis mokslų dienomis pas mus Agnija susipažino su 11 klasės mokiniu Paša Sidorovu, užsimezgė santykiai.

Kartu jie bėgo iš pamokų, aš ir kiti mokiniai dažnai matydavome Agniją ir Pašą susikibusius rankomis ir vaikštančius kartu, o tuo metu visa klasė sėdėdavo pamokose“, – pasakojo buvusi mokyklos, kurioje mokėsi ir Agnija, mokinė Jelena Naumova.

Kitas A. Ditkovskytės bendraklasis Aleksandras Svetlakovas žurnalistams pasakojo, kad Agnija kartu su dar keliais vaikinais ir keliomis merginomis laikėsi nuošalyje.

„Mokiniai buvo pasidalinę į du klanus: „vietinius“ ir „svetimus“. Mes jų nemėgome, o jie nedegė noru su mumis bendrauti. Vienas mano pažįstamas mėgino Agnijai rodyti dėmesį – visiems puikiai žinoma, kad Agnija yra labai graži mergina. Draugas pakvietė ją į pasimatymą, bet ji atsisakė, nors tuo metu vaikino neturėjo. Štai kokia išpuikusi madam...“ – pasakojo A. Svetlakovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)