„Man labai patiko šios grupės pasirodymas. Nuoširdžiai tikėjau „Fusedmarc“ pergale. Daina „Rain of revolution“ – labai stiprus kūrinys, kuriam reikėjo kažko itin išsiskiriančio. Norėjosi pateikti stilingą, šiuolaikišką, ekspresyvų įvaizdį su trupučiu klasikos“, – aiškino Sandra Yushka.

Būtent dėl šios priežasties grupė bei dizainerė nusprendė pasirinkti raudoną spalvą, kurią derino prie dainos scenografijos. „Revoliucinėse uniformose dominuoja raudona spalva. Tačiau šią spalvą pasirinkome ir dėl asociacijos su meile, tikėjimu savo pergale bei teigiamomis permainomis“, – pasakojo dizainerė.

Lietuvių dizainerė Sandra Yushka propaguoja ekologišką madą ir universalumą, todėl jos kūryboje gausu natūralių audinių, o sportinio stiliaus motyvai dominuoja net vakarui skirtuose apdaruose. Šeštąją kolekciją netrukus pristatysianti dizainerė mano, kad mada nereikia sekti aklai, o renkantis drabužius reiktų atkreipti dėmesį į išliekamąją vertę bei tai, kaip apdaras atskleidžia jo savininko asmenybę ir individualumą.

Grupės „Fudesmarc“ dainininkės Viktorijos įvaizdis, anot kūrėjos, puikus pavyzdys, kaip visą kūną dengianti suknelė tuo pačiu gali būti moteriška, lengva ir atskleidžianti vidinę jėgą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)