Nuoširdžioji Mel C atskleidė, kad tikroji V. Beckham praktiškai neturėjo nieko bendro su savo pravarde Posh (liet. snobiškoji).

Kalbant apie Mel B ir jos pravardę Scary (liet. bauginanti), ši esą tokia taikli, jog net baisu.
Mel C atskleidė, kad grupės narės visam gyvenimui liks geromis draugėmis, o nesutarimų kildavę ir kyla vien dėl to, kad tai labai žmogiška.

Pravardes „Space Girls“ narėms pirmą kartą buvo aprašytos 1996 metais žurnale „Top of The Pops“. Paklausta, kiek taiklios tos pravardės, Mel C pasakojimą pradėjo nuo Victorios.

„Tai atvejis, kai pravardė ir asmenybė praktiškai neturi nieko bendro“, – pareiškė Mel C. Anot jos, arčiausiai tiesos buvusi Mel B turėta pravardė Scary.

„Scary šiuo atveju buvo prasmingas pasirinkimas. Jis tikrai gąsdina. Prisimenu, kai gastrolių metu būdavo akimirkų, kurias yra išgyvenęs praktiškai kiekvienas iš mūsų – kai girdi koridoriuje žingsnius ir norisi slėptis. Ji galėjo būti tokia gąsdinanti. Be proto ją myliu“, – pasakoja Mel C.

Nepamiršo ji ir Emmos Bunton: „Ji buvo jauniausia iš mūsų, tokia ir liks visiems laikams, mūsų mažoji. Sutikite – labai gražu“.

Geri Halliwell atveju pravardė Ginger (liet. rusvaplaukė) paskutinį XX amžiaus dešimtmetį buvo puikus pasirinkimas. „Tuo metu jos plaukai tikrai buvo ryškūs, tai buvo pats ryškiausias jos įvaizdžio akcentas“, – sako Mel C.

Pati Mel C sako, kad pravardė Sporty jai buvusi kaip komplimentas.

„Akivaizdu, kad vienas iš svarbiausių dalykų, bene didžiausia mūsų stiprybė buvo išskirtinumas, todėl buvome priimtinos pačioms įvairiausioms mergaitėms. Mano pravardė kilo nuo aprangos. Tai buvo tiesiog linksmas žurnalo sumanymas. Net nemanau, kad tas kažkas, kas jas sugalvojo, tikėjo, kad jos taip ims ir prilips. Amerikoje jie net nežinojo mūsų vardų“, – pasakoja Mel C.

Mel ir Posh atsisakė prisijungti prie likusių merginų, nors 2016 metais ir buvo sumanymas grupės 20-ojo gimtadienio proga vėl susiburti. Didžiausias konfliktas dėl sugrįžimo kilo tarp Mel B ir minėtųjų dviejų.

Nepaisant to, Mel C tvirtina, kad jų draugystė amžina: „Labai ją myliu. Myliu viskas merginas. Iš visos širdies. Nors grupės nebėra, manęs po šiai dienai visi klausinėja, ar mes vis dar draugės. Taip, mes draugės ir visada tokios ir liksime. Taip, mes pykstamės, bet tai taip žmogiška“.

Kol buvo atrinktas galutinis penketukas, buvo ne vienas variantas. Vos tik prie grupės prisijungė Emma, įvyko stebuklas, teigia Mel C – viskas stojo į savo vietas.

Teiginys, esą nė viena nemokėjo dainuoti, dainininkę labai prajuokinęs: „Visos puikiai dainuojame, ant scenos dainuodavome tik gyvai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)