Būtų galima tikėtis, kad į Jamaiką atskridusi pora, atvykusi į princo Harry artimo draugo Tomo Inskipo ir jo išrinktosios Laros Hughes Young vestuves, turėtų atrodyti besimaudanti laimės spinduliuose. Vis tik realybė atrodo kiek kitokia: nuotraukos, kuriose jiedu užfiksuoti stovintys šalia bažnyčios ir sėdintys paplūdimyje, patvirtina galimai atšalusius santykius. Kūno kalbos eksperte tituluojama Judi James, išleidusi knygą „The Body Language Bible“ linkusi manyti, kad 32 m. princui Harry mergina jau kiek pabodo.

„Trumpai tariant, jis atrodo nuobodžiaujantis ir nutolęs, o ji mėgina paraukti jo dėmesį, – teigė J. James. – Meghan labai stengiasi, kad jie atrodytų laimingi, tačiau jis toks neatrodo.“

Primindama apie praėjusių metų lapkričio mėn. princo Harry pateiktą patvirtinimą, kad jis susitikinėja su žavingąja serialo „Suits“ aktore, J. James akcentavo, kad tada britų karališkosios šeimos atstovas atrodė apsvaigęs nuo meilės, todėl dabar tokios nuotraukos atrodo kiek netikėtos.

Vienoje iš publikuojamų nuotraukų užfiksuota pora, stovinti šalia Hopewell baptistų bažnyčios. 35 m. M. Markle stovi už mylimojo, ranką laikydama ant jo peties. „Jis pernelyg nesistengia jos įtraukti į socialinę grupę, – pastebi kūno kalbos ekspertė. – Jis čia atrodo kaip tikrų tikriausias jaunikio pabrolys, kalbasi su vaikinais, o ją iš esmės ignoruoja, nes ji stovi už jo.“

„Nemanau, kad tai kaip nors galėtų būti susiję su karališkuoju protokolu. Iš esmės atrodo, kad jis merginą ignoruoja, o ji, atrodo, mėgina tai paversti aistringu „aš ir mano trofėjus“ reikalu. Ji labai stengiasi, kad nuotraukoje jie atrodytų kaip pora, kad ir ši šypsena jos veide. Jos žvilgsnis kupinas meilės“, – toliau savo įžvalgas dėstė ekspertė.

„Panašu, kad ji nori, kad fotografai ir kiti svečiai susidarytų romantiško ryšio įspūdį, neatitraukia nuo jo rankų, o jis savo ruožtu atrodo šiek tiek nepatogiai“, – pridūrė ji.

Šaltiniai spėliojo apie galimai artėjančias karališkąsias vestuves po to, kai M. Markle faktiškai persikėlė gyventi pas princą Harry į jo namus Londone, Kensingtono rūmuose. Vis tik nuotraukos, kuriose ji mėgina megzti kontaktą su mylimo vyro draugais praėjusį savaitgalį vykusiose vestuvėse, patvirtina, kad ji stengiasi, kad šie santykiai tęstųsi. „Neatrodo, kad kiti į ją kreiptų daug dėmesio, panašu, kad daugiausiai stengiasi ji pati“, – konstatavo J. James.

Kitose nuotraukose užfiksuota pora geria kokteilius paplūdimyje surengtose iškilmėse. M. Meghan ir vėl neriasi iš kailio tam, kad atrodytų įdomi ir linksma. „Jei ji pastebėjo jo nesidomėjimą, ji pasiryžusi jį užkariauti, – teigė kūno kalbos ekspertė. – Jei pamatytumėte šias nuotraukas, galėtumėte pamanyti, kad šią moterį jis tiesiog sutiko ir jau jaučiasi nuobodžiaujantis.“

„Ji apsivijusi jo kaklą, o jis į ją nekreipia dėmesio, – teigė ji. – Jis visiškai neatrodo susidomėjęs.“ Vienoje iš internete skelbiamų nuotraukų užfiksuotas princas Harry, kviečiantis prie jo ir M. Markle stalo prisėsti bičiulį.

„Iš esmės socialiai priimtina šiek tiek atitolti vienas nuo kito, pasisveikinti su žmonėmis, pasišnekučiuoti, tačiau Meghan tiesiog prilipusi prie jo, – teigė ekspertė. – Toks elgesys – akivaizdus susižavėjimo demonstravimas, bet jam visa tai neatrodo pernelyg įdomu, taigi kyla abejonių, kiek gi visa tai gali trukti.“

„Manau, ji visomis įmanomomis priemonėmis rodo, kad šis vaikinas yra jos trofėjus, kad juos sieja meilė, o to renginio metu ji iš tikrųjų persistengė. Jis savo ruožtu nededa absoliučiai jokių pastangų tam, kad taip atrodytų. Manau, jei būtų galima šiai porai duoti patarimą, jai būtų galima rekomenduoti šiek tiek atsitraukti, nenueiti per toli, bet vos keliolika centimetrų, leisti jam pačiam reikštis,“ – rekomendacijas dalino ekspertė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)