Šaltinių teigimu, 53-ejų metų atlikėjo toksikologinis tyrimas, kurio prireikė skrodimo rezultatams pasirodžius nepakankamiems, gali būti baigtas tik vasario pabaigoje.

Atlikti testai parodys, ar G. Michaelo mirtį prieš pusantro mėnesio galėjo paskatinti kokie nors medikamentai arba cheminės medžiagos. Deja, jie gali užsitęsti net aštuonias savaites, o tai reiškia, kad dainininko artimieji vis dar negali surengti laidotuvių.

„The Sun“ šaltinių teigimu, tyrimų rezultatų galima tikėtis sulaukti mėnesio pabaigoje. Jokių naujų žinių, susijusių su G. Michaelo mirtimi, nepateikiama, be to, dėl jos priežasties, kaip teigia policija, įtarimų nekyla.

Atliekant toksikologinį tyrimą, kuris buvo užsakytas gruodžio pabaigoje, bus analizuojami kraujo ir audinių mėginiai – taip bus bandoma nustatyti, ar kokios nors toksinės medžiagos galėjo paskatinti G. Michaelo mirtį.

Tyrimą atliekantis toksikologas turės išsiaiškinti receptinių vaistų, nelegaliai platinamų medikamentų, alkoholio ir bet kurių kitų cheminių elementų, kuriuos buvo nurodyta nustatyti, koncentraciją.

Kol atliekami tyrimai, dainininko kūno, koronerio nurodymu, artimieji atsiimti negali.

Atlikėjo gyvenimas nuotraukose:

Gerbėjai gedi superžvaigždės:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)