Kensingtono rūmai faktą apie princo ir aktorės santykius patvirtino išplatinę pareiškimą, kuriame Harry reiškia nuogąstavimą dėl mylimosios saugumo. Panašu, kad poros santykiai palaipsniui stiprėja ir rimtėja – vis jie dažniau ir drąsiau kartu pasirodo viešumoje.

Skelbiama, kad porą Toronte visai atsitiktinai supažindino bendras draugas Markusas Andersonas. Harry ir Meghan tenka draugauti per atstumą – juos skiria Atlanto vandenynas, tačiau, panašu, tai ne kliūtis. Pateikiame įdomių faktų apie žaviąją tamsiaplaukę, sugebėjusią sužavėti plevėsą princą Harry.

Iš kur ji?

35 metų televizijos ir kino žvaigždė gimė ir augo Kalifornijoje, tačiau šiuo metu gyvena Toronte, kur filmuojamas serialas „Suits“.

Kai buvo vaikas, daug laiko praleido per televizorių žiūrėdama serialą „Vedęs ir turi vaikų“, nes jos tėvas dirbo šio serialo kūrybinėje komandoje.

Anksčiau niekur neviešintos Meghan Markle gyvenimo akimirkos, kuriose įamžintas ir auksaplaukis jos pusbrolis Tomas, pusseserė bei kiti artimieji:

Žavi mergina karjeros pradžioje dirbo laisvai samdoma kaligrafe, jos klientais buvo ir nemažai garsių žmonių. Reikiami žmonės iš televizijos pasaulio ją pastebėjo vakarėlyje.

„Tais laikais, kai vaikščiodavau į perklausas, dirbau vakarėliuose. Ne, nebuvau padavėja, buvau ta, kuri rašydavo kvietimus. Pavyzdžiui, esu rašiusi kvietimus Robino Thicke ir Paulos Patton vestuvėms“, – paaiškina. Be to, yra rašiusi laiškų mados namams „Dolce & Gabbana“.

Kuo ji garsi?

Meghan – aktorė, geriausiai žinoma vaidmeniu seriale „Suits“, kuriame ji vaidina Rachel Zane. Ji taip pat filmavosi ir mokslinės fantastikos juostoje „Fringe“, kur atliko specialiosios FBT agentės Amy Jessup vaidmenį. Aktorė taip dirbo seriale „CSI: Miami“, filmavosi keliuose mažai kam žinomuose televizijos filmuose.

Kokia veikla domisi?

Aktorė noriai dalyvauja labdaringoje veikloje – kaip ir princas Harry. Ji yra viena iš „World Vision Canada“ ambasadorių, lankėsi Ruandoje, kur prisidėjo prie organizacijos „Clean Water Campaign“. Taip pat viešėjo Afganistane, kur drąsino JAV pajėgas ir karių artimuosius.

2014 metais aktorė prisidėjo prie Jungtinių Tautų vykdomos lygių galimybių kampanijos, taip pat dirbo modeliu – ji buvo viena iš moterų, laikiusių lagaminėlius amerikiečių 2006 metais sukurtoje „Deal or No Deal“ versijoje. Jeigu susidomėjote, jos numeris buvo 24.

Aktorei priklauso asmeninė svetainė internete „The Tig“, skirta kelionėms, namų dekorui, maistui ir stiliui. Akivaizdu, kad Meghan turi daugybę talentų, nes viską, apie ką ten rašo, išbando pati.

Kinas

Skelbiama, kad Meghan pagaliau gavo svarbų vaidmenį kine – ji vaidins buvusio Amy Winehouse sužadėtinio Rego Travisso filme, kuris perkuriamas iš naujo.

35 metų gražuolę trileryje vaidina modelį Kirsten, kuri pametusi galvą dėl Londono gatvių menininko Dee, kurį vaidina Gregas Sulkinas, atsiduria pogrindiniame nusikaltėlių pasaulyje.

Pirmą kartą filmas buvo parodytas 40 kino teatrų 2015 metais, tačiau režisierius nusprendė daugiau pasigilinti į vieną iš siužeto linijų ir ketina pasiūlyti trumpesnę ir kompaktiškesnę filmo versiją.

Meilės frontas

2004 metais Meghan pradėjo draugauti su Trevoru Engelsu, pora 2011 metų rugsėjo 10 dieną sukūrė šeimą. Vienas kitam amžiną meilę pripažino Jamaikoje, tačiau šeimyninis gyvenimas nesusiklostė ir pora 2013 metais pasuko skirtingais keliais.

Poros bičiuliai sako, kad skyrybos įvyko aktorei užmezgus artimą ryšį su Kanados ledo ritulio žvaigžde, 26 metų Michaeliu Del Zotto.

Daugiau Meghan gyvenimo akimirkų:

Praeityje aktorė ne kartą žurnalistams pasakojo, koks vyras galėtų ją sužavėti, ir prisipažino negalinti pakęsti piktų ir kandžių, o pirmenybę teikia tiems, kurie dėl patikusios moters nesibodi kovoti ir stengiasi padaryti įspūdį.

„Jeigu vaikinas nusprendžia merginai parašyti laišką, tikrą laišką, ranka, tai visai nesvarbu, kad jis atrodo kaip gydytojo išrašytas vaistų receptas. Svarbiausia, kad jis ne spausdino, o rašė ranka. Kaip tai gražu ir romantiška“, – yra sakiusi Meghan.

Aktorė jau ne kartą vyko į princo Harry gimtinę lankyti mylimojo, ji netgi susipažino su broliu Williamu ir jo žmona Kembridžo karaliene Catherine.

Įtarimų, kad porą sieja romantiški saitai, kilo tada, kai aktorė socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką, kurioje pasipuošusi apyranke, labai panašia į Harry turimą.

Kaip dėl laisvalaikio užsiėmimų?

Meghan gyvenimas gana intensyvus, tačiau ji randa laiko ir širdžiai mielai veiklai. Beveik visą gyvenimą ji praktikuoja jogą ir už tai dėkoja savo mamai.

„Mano mama – jogos instruktorė. Kartu su ja sportuoti pradėjau būdama vos septynerių. Koledže tai tapo reguliarus pasirinkimas“, – teigia princo Harry mylimoji.

Be to, ji labai mėgsta gaminti ir dievina savo šunis Guy ir Bogartą, kuriuos pasiėmė iš prieglaudos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)