110
Kitas

Lena Dunhama serga endometrioze

Selena Gomez kenčia nuo vilkligės

Popdainininkė Selena Gomes dėl ją kankinančios vilkligė dar 2013 metais nutraukė savo koncertinį turą. Taip pat ji pasielgė ir šįmet – dėl ligos sukeltų nemalonių pojūčių ji buvo priversta nutraukti koncertus.

Prieš metus 24-erių metų atlikėja atskleidė, kad kovojant su lėtine autoimunine liga jai teko iškęsti chemoterapinį gydymą. Sergant vilklige imuninė sistema pradeda atakuoti sveikus organizmo audinius.

Visiškai neseniai S. Gomez prisipažino, kad įnirtingai grumiasi su vilkligę lydinčiais panikos ir depresijos priepuoliais. Sveikatos priežiūros organizacijos „Lupus Foundation of America“ duomenimis, nuo vilkligės pasaulyje kenčia penki milijonai žmonių. Vis dėlto „Google Trends“ surinkta informacija rodo, kad nemažai asmenų apie šią ligą gali nė nežinoti ir neatpažinti jos simptomų.

Nuo vilkligės taip pat kenčia ir Nickas Cannonas, Lady Gaga, Tonis Braxtonas ir Sealas.

Selena Gomez
110
Kitas

Lena Dunhama serga endometrioze

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)