Buvusi Brado Pitto širdies draugė kiek numaldė sąmyšį, kilusį pasirodžius pranešimams dėl žymiojo aktoriaus netinkamo ir net agresyvaus elgesio su sūnumi Maddoxu, kurį neva išprovokavo kivirčas su žmona Angelina Jolie privačiame porai priklausančiame lėktuve, rašo „The Daily Mail“.

Išskirtiniame interviu 55-erių metų Elizabeth Daily žymųjį Holivudo aktorių apibūdino kaip labai ramų ir gebantį susivaldyti malonaus būdo žmogų. Ji tikina, kad nė karto nėra patyrusi B. Pitto pykčio savo atžvilgiu.

E. Daily su B. Pittu (jam dabar 52-eji) susitikinėjo 1989-aisiais, pačioje daug žadančio aktoriaus karjeros Holivude pradžioje. Vėliau pora išsiskyrė, bet liko draugais.

E. Daily taip pat siekė aktorės karjeros. Ji įgarsino Tommy Pickleso personažą iš populiarios animacinės juostos „Rugrats“.

Moteris neatmeta galimybės, kad B. Pitto įtūžio kaltininkė galėjo būti A. Jolie, savo veiksmais ir kalbomis išprovokavusi B. Pitto agresiją.

„B. Pittas nėra agresyvus žmogus. Anaiptol. Nebuvau šalia ir nežinau aplinkybių, bet esu tikra, kad B. Pittas negalėtų šitaip nedovanotinai pasielgti, – tvirtina E. Daily. – Jis labai ramaus būdo, nesudėtingo charakterio. Jis niekada nepriklausė išdidžioms Holivudo žvaigždėms. Jis niekada nesinervina ir mandagiai elgiasi“.

Los Andžele gyvenanti E. Daily su B. Pittu susipažino 1989-aisiais Holivude. Jie tapo artimais bičiuliais ir tokiais liko iki 2001-ųjų. Jų išsiskyrimas sutapo su „Meksikiečio“ premjera. Tai filmas, kuriam B. Pittas nusifilmavo su Julia Roberts.

Netrukus po skyrybų su E. Daily B. Pittas pradėjo susitikinėti su Juliette Lewis.

„Su B. Pittu labai ilgą laiką artimai bendravome. Mūsų draugystė nutrūko jam pradėjus susitikinėti su J. Lewis. Jis buvo tikras mano draugas ir tikrai mielas bei garbingas žmogus. Po „Meksikiečio“ premjeros nesu su juo nei mačiusis, nei kalbėjusis, nes jis čia nebegyvena. Jam patinka visiškai kitokia aplinka. Nors didelė jo veiklos dalis neatsiejama nuo Holivudo, visgi B. Pittas nėra tipinis Holivudo atstovas. Kiek galiu spręsti, jis buvo labai paprastas ir racionalus žmogus“, – pasakoja E. Daily.

„Kol bendravome, neteko susidurti net su menkiausiais pykčio proveržiais“, – vis kartoja E. Daily ir priduria, kad pastaruoju metu ją pasiekusios žinios apie agresiją nemenkai nustebino. Moteris išreiškė viltį, kad tiesa netrukus bus išaiškinta ir neigiamos reputacijos šleifas išsisklaidys.

Juk mūsų kartos tėvai netaiko fizinių bausmių, tad reikia tikėtis, kad paaiškėjus aplinkybėms pavyks išsiaiškinti, kas gi iš tiesų nutiko“, – svarsto E. Daily.

B. Pittas buvo apkaltintas sudavęs įsivaikintam penkiolikmečiui sūnui Maddoxui. Tvirtinama, kad jis taip pasielgė prieš išlipdamas iš privataus lėktuvo, kilus barniui su žmona A. Jolie. Pranešama, kad tuo metu aktorius buvo apsvaigęs.

E. Daily patvirtino žinojusi, kad B. Pittas jų bendravimo laikais parūkydavo marihuanos. Visgi ji mano, kad akstinu agresyviems veiksmams galėjo būti žymiosios Kapų plėšikės priekaištai, o ne alkoholio poveikis.

„Bet kurį įmanoma išprovokuoti, ypač jei situacija ir taip įtempta, – mano E. Daily. – Deja, jei tave stebi visuomenė, tavo gyvenimo faktai išpučiami. Dabar jiems turėtų būti daug sunkiau susidoroti su iškilusiais sunkumais, nes jie neturi privatumo.“

E. Daily yra įsitikinusi, kad istorija gerokai pagražinta ir galų gale B. Pittui ir A. Jolie pavyks išsiskirti ir tinkamai viską išsiaiškinti.

Prisimenant B. Pitto santykius su buvusiomis jo bičiulėmis reikia pasakyti, kad skyrybos visada apsieidavo be ypatingų dramų ir jų priežastis nebūdavo agresyvus elgesys.

„Netikėčiau, kad galėtų taip būti. Nė vienas išsiskyrimas nebuvo paženklintas priešiškumu ar agresija“, – samprotauja E. Daily.

E. Daily sutiko pasidalyti ir mintimis, kilusiomis B. Pittui pradėjus susitikinėti su A. Jolie po keik netikėtų skyrybų su Jennifer Aniston 2005-aisiais metais.

„Iš pradžių pamaniau, kad tai tiesiog puiku. Kiek pažįstu B. Pittą, jis visada norėjo turėti vaikų, o štai su J. Aniston vaikų jis neturėjo, nors kartu praleido ne vienerius metus. Žinau, kad vaikai yra tai, ko B. Pittas norėjo. Todėl nenuostabu, kad galop susiejo savo gyvenimą su moterimi, taip pat norėjusia turėti vaikų. Juk jie ir iš tiesų turėjo visą būrį vaikų“, – pasakoja E. Daily.

„Turėti daug vaikų yra nuostabu. Tik negalima pamiršti, keik su jais vargo. Net ir pasamdžius visą auklių gvardiją darbų bus iki kaklo. Be to, tai labai rimtas darbas, nes turi jausti atsakomybę už gyvus žmones“, – sako E. Daily.

E. Daily susimąstė apie sunkumus, su kuriais A. Jolie ir B. Pitui dabar tenka susidurti. Skyrybos juk ir taip varginantis ir nemalonus procesas, o jiems dar teks pasidalyti 356 mln. eurų vertės turtą.

„Atrodo, kad su jų skyrybomis susijusių problemų tik gausėja, tad reikia tikėtis, kad bent dėl vaikų jie sugebės viską atlikti taikiai“, – viliasi E. Daily.

Visgi kol problemos nebus išspręstos, porai bus nelengva, o vaikams galbūt teks išgyventi tikrą tragediją, nes jie toli gražu ne kūdikiai, todėl be pasekmių apsieiti nepavyks.

E. Daily mano, kad skyrybų faktui iškilus į viešumą B. Pittą kamuoja stiprūs išgyvenimai.

„Manau, kad skyrybos su žmogumi, su kuriuo pragyvenai labai daug metų, neišvengiamai sukelia skausmą.

Skaudu darosi vien pagalvojus apie kartu augintus vaikus, kurie kasdien sukiodavosi netoliese. Kaip susitaikyti su tuo, kad teks jų nebematyti? Sunku net įsivaizduoti, kas vyksta jo širdyje, bet viliuosi, kad pavyks nepalūžti ir vaikai per daug nenukentės“, – sako E. Daily.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)