Journey išvertus iš anglų kalbos reiškia „kelionę“, River – „upę“.

Megan ir Brianas jau turėjo du sūnus: trejų metukų Noah ir dvejų Bodhi.

Trečiosios atžalos lytį atskleidė aktorės tėvas Franklinas Foxas. Jis sakė: „Megan yra nuostabi mama, ir negaliu patikėti, kad jie turės tris berniukus. Tapimas seneliu buvo nuostabi patirtis ir visus mus dar labiau subūrė. Viskas, ką galiu pasakyti – jie yra kartu ir jie laimingi. Mačiausi su Brianu daugybę kartų ir jis yra puikus vyras. Esu dviejų puikių berniukų senelis ir dabar ji laukiasi trečiojo berniuko. Negaliu labiau didžiuotis moterimi, kuria tapo mano mažoji mergaitė“.

Šaltinis leidiniui „Us Weekly“ teigė, kad pora „absoliučiai kartu“, nors Megan pernai metais buvo pateikusi skyrybų prašymą.

„Jiems daug ką teko įveikti, tačiau taip yra prasmingiau vaikams ir naujagimiui, – kalėjo šaltinis. – Megan keičia požiūrį, tačiau skyrybų ji dar neatšaukė. Neseniai jie kartu persikėlė į Malibu ir apvažiavo vaikų darželius. Jie stengiasiu kaip įmanoma daugiau laiko praleisti kartu“.

Juostoje „Transformeriai“ („Transformers“) vaidinusi aktorė pernai rugpjūtį padavė prašymą skirtis su sutuoktiniu, su kuriuo santuokoje gyveno penkerius metus. Balandį paskelbus apie trečiojo vaiko gimimą pora vėl atnaujino santykius.

M. Fox su B. A. Greenu, kuriam dabar 43 metai, pradėjo susitikinėti 2004-aisiais, kai jis kaip svečias pasirodė jos ABC situacijų komedijoje „Hope & Faith“. Nors tada ji buvo vos aštuoniolikos, o jam buvo trisdešimt, Megan anksčiau yra sakiusi, kad „tai buvo tarsi magija“.

Pora susižadėjo 2006 metais, o susituokė 2010-aisiais per privačią ceremoniją „Four Seasons Resort“ Maui saloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)