41 metų Alexanderis Pieteris Cirkas liepos 22 d. nuskrido į Kinijos Čangšos miestą Hunanio provincijoje, kad susitiktų su 26 metų kine, su kuria prieš du mėnesius susipažino internete. Jis žinojo tik jos pavardę – Zhang.


Kai olandas sužinojo, kad oro uoste jo niekas nelaukia, jis atsisakė palikti pastatą ir ten miegojo dešimt naktų, skelbia „People's Daily Online“. Prastai miegojęs ir maitinęsis vyras, kuris dar ir serga diabetu, oro uoste prarado sąmonę ir galiausiai atsidūrė ligoninėje.

Žurnalistams pavyko surasti paslaptingąją panelę Zhang, kuri sakė, kad tuo metu, kai olandas jos laukė oro uoste, ji buvo kitame mieste ligoninėje, kur jai buvo atlikta plastinė veido operacija. Savo telefoną mergina buvo išjungusi.

Moteris prisipažino, jog visai nesitikėjo, jog A. P. Cirkas atskris pas ją iš Amsterdamo.

Vieno vietinio naujienų kanalo žurnalistams ji pasakojo: „Mus iš tiesų siejo romantiški santykiai, tačiau vėliau jis kiek atšalo. Vieną dieną jis man staiga atsiuntė lėktuvo bilietų nuotrauką, ir aš pamaniau, kad tai pokštas. Vėliau jis su manimi nesusisiekė“.

Moteris sakė paskambinusi olandui į ligoninę ir jie porą valandų kalbėjosi. Ji teigė, kad bent jau kol kas jai „nepatogu“ grįžti į Čangšą, tačiau ji paprašiusi ligoninės personalo juo gerai pasirūpinti.

Šis atvejis tapo tikru socialinio tinklo „Weibo“ apkalbų tema. Tiesa, mažai kas užjautė vargšą olandą. Vienas vartotojas net retoriškai paklausė: „Negi jis nežino, kad Kinijoje viskas yra netikra?“

Kol kas nežinoma, kada nelaimėlis olandas bus išleistas iš ligoninės ir grįš namo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)