Dokumentai, kuriuos gavo "The Mirror" rodo, jog tuo metu, prieš aštuonerius metus, tos pačios lyties asmenų santuokos buvo neįteisintos, tačiau aktorė vis tiek sumainė žiedus su mylimąja neoficialiai ir net pasikeitė pavardę į Amber Van Ree.

Dokumentuose nurodoma, jog 2008 metų kovą Kalifornijoje Amber Heard kreipėsi į reikalingas institucijas ir oficialiai pasikeitė pavardę, o kaip priežastį nurodė "šeiminę partnerystę".

Anksčiau A. Heard neslėpė esanti biseksuali.

Šaltinis papasakojo „The Mirror“, kad moterys surengė privačią ceremoniją 2011 m. Niujorke, kai čia buvo įteisintos tos pačios lyties asmenų santuokos, tačiau oficialiai jos nesusituokė.

Į ceremoniją pora pakvietė tik kelis artimus žmones, ir visų jų paprašė laikyti jų vestuves paslaptyje.

„The Mirror“ pranešė, kad Amber nereikėjo skirtis su partnere, nes jų santuoka nebuvo oficialiai įteisinta, bet 2013 metais ji pateikė prašymą susigrąžinti savo pavardę, ir 2014 metais, praėjus trims mėnesiams po to, kai ji susižadėjo su Johhny, prašymas buvo patenkintas.

Manoma, kad aktoriaus pykčio protrūkius sukeldavo tebesitęsianti Amber draugystė su buvusia žmona.

Amber teigia, kad praėjusį savaitgalį 52 m. aktorius, būdamas girtas ir apsvaigęs nuo kvaišalų, ją užpuolė – ir tai ne pirmas atvejis, kai jis prieš ją naudoja fizinį smurtą.

Ieškinyje, kurį Amber penktadienį pateikė Los Andželo teismui, nurodoma, kad per 15 mėnesių trukusią santuoką grėsmė jos gyvybei buvo iškilusi ne vieną kartą.

A. Heard pirmadienį pateikė skyrybų prašymą, kuriame nurodė, kad su vyru skyrium gyvena nuo gegužės 22 dienos. Abu aktoriai išsiskyrimo priežastimi įvardijo nesutaikomus nesutarimus.

Johnny ir Amber susituokė pernai vasarį. Pora susipažino 2011-aisiais, juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje.

Bendrų vaikų jie neturi. J.Deppas iš ankstesnės partnerystės su prancūzų aktore Vanessa Paradis, su kuria drauge praleido 14 metų, turi sūnų Jacką ir dukrą Lily-Rose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)