Teisės ekspertai sako, kad dėl to, jog vedybos truko tik 15 mėnesių, A. Heard tektų labai pasistengti, kad teisme iš buvusio sutuoktinio laimėtų didelę sumą, tačiau itin turtingam ir žinomam aktoriui galimai būtų pravartu susimokėti, jeigu nori išvengti ilgų ir viešų skyrybų.

„Iš tikrųjų, tai ne santuoka, tai – ilgas pasimatymas, – įsitikinęs garsenybių skyrybų advokatas Raoulas Felderis. – Paprastai A. Heard visiškai nieko negautų iš to… Tačiau J. Deppas nėra apsaugotas, jeigu nėra priešvedybinės sutarties“.

Tokioms įžymybėms kaip Robin Givens, velioniui Davidui Gestui ir buvusiam Niujorko merui Rydu Giuliani atstovavęs R. Felder sako: „Gali tekti jam kasmet mokėti 200 tūkstančių dolerių penkerius ar dešimt metų. Jeigu jis turės sumokėti A. Heard milijoną dolerių, kad galėtų jos atsikratyti, tai bus labai daug. Alternatyva – išleisti vis daugiau pinigų teisininkams. Jo asmeniniai reikalai taptų viešu skalbinių plovimu“.

Taip pat tikėtina, kad porai teks pasidalinti pajamomis, kurias ji gavo vedybų laikotarpiu.

„Kadangi tai trumpalaikės vedybos, tikėtina, kad daug turto dalintis nereikės, – sako Niujorko advokatė Jacquelyn Newman iš „Berkman Bottger Newman & Rodd“, dirbanti su turtingais ir garsiais klientais. – Teismuose bus atsižvelgta į tai, kiek pinigų J. Deppas uždirbo per santuokos laikotarpį“.

Kol jis buvo vedęs A. Heard, J. Deppas vaidino veiksmo komedijoje „Ūsuotasis ponas Mortdecai“ („Mortdecai“) ir kriminaliniame biografiniame filme „Juodosios mišios“ („Black Mass“). Kaip teigia „Forbes“, iš „Ūsuotojo pono Mortdecai“ aktorius susižėrė milijonus. „The Hollywood Reporter“ pranešė, kad „Juodosios mišios“ garsenybės sąskaitas papildė dar maždaug 20 milijonų dolerių.

A. Heard 2015 metai taip pat buvo įtempti. Ji vaidino filme „The Adderall Diaries“ ir „One More Time“, taip pat atliko vaidmenis juostose „Magiškasis Maikas XXL“ („Magic Mike XXL“) ir „Danų mergina“ („The Danish Girl“), nors jos pajamos nepalyginti mažesnės nei J. Deppo.

J. Deppui atstovauja advokatė Laura Wasser, viena sėkmingiausių garsenybių advokatų Holivude. A. Heard advokatė – Samantha Spector iš Los Andželo.

J. Newman teigia, kad blogiausia, kas gali nutikti – jiedu įsitrauks į aršų teisinį mūšį ir galiausiai „išleis daugiau teisininkams nei siektų maksimali suma“. Vis dėlto teisininkė viliasi, kad J. Deppas ir A. Heard „susitars ir teismo salėje neteks net susitikti“.

Penktadienį paviešintas teismą pasiekęs A. Heard skyrybų prašymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)