Ši repeticija – techninė, tad joje svarbiausia išbandyti kai kuriuos efektus, patikrinti garsą ir panašiai. Laiko šiai repeticijai D. Montvydas su grupe taip pat turėjo nedaug – vos dvidešimt minučių.

Kelis kartus atlikęs dainą Donatas spėjo ne tik išbandyti įspūdingąjį salto, bet ir persirengti. Iš pradžių scenoje jis pasirodė apsirengęs juodus marškinėlius ir pilkus džinsus, tačiau trečiąjį pasirodė apsivilkęs baltą bliuzoną. Tiesa, drabužiai, su kuriais jis šįkart lipo ant scenos, nebūtinai bus panaudoti ir pasirodymo metu.

Dar prieš išvykdamas į Stokholmą atlikėjas pasakojo, kad su savimi vežasi du lagaminus drabužių, iš viso – apie dvidešimt komplektų. Kokiais drabužiais jis pasipuoš paskutinįjį vakarą dar nežinia, nes, anot jo, turi du kostiumus: baltą ir juodą.

Pasirodymų metu skyrėsi ir apšvietimas. Pirmąjį kartą kiekvieną Donato žingsnį sekė įsižiebianti mėlynas linija, vėliau apšvietimas kito. Pats Donatas choreografijos pernelyg nekeitė, tačiau dainą atlikdamas pirmus du kartus jis tiesiog nušoko nuo batuto, tik trečiąjį kartą atlikėjas įsidrąsino ir pademonstravo salto.

Visi efektai, kurie bus panaudoti pasirodymo metu - kainuoja išties daug. D. Montvydas skaičiuoja, kad „Eurovizijai“ bus išleista apie 50 tūkstančių eurų.

Beje, batutas nėra brangiausia investicija – kiti efektai, kurie bus panaudoti scenoje, yra gerokai brangesni. „Jei nueisime iki finalo, jie kainuos apie 14 tūkstančių, šiuo metu, jei gerai pamenu, kainuoja apie 8“, – tūkstantines sumas vardijo Donatas. Anot jo, kainavo viskas: daina, apranga, pasiruošimas, vykimas į Stokholmą repetuoti ir panašiai. Iki „eurovizinės“ pergalės visus pinigus D. Montvydas investavo iš savo piniginės, tik po pergalės jam pavyko gauti finansinės pagalbos iš rėmėjų, taip pat nemenką sumą jis pelnė „eurovizininko“ palaikymo koncerto metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)