Po pasirodymo Justė Arlauskaitė-Jazzu nuo komentarų susilaikė, Ramūnas Zilnys teigė, jog tai, greičiausiai, yra atlikėjos protestas prieš tuos, kurie kritikavo jos aprangą, o režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir vėl rėžė nieko neslėpdama: jos bičiuliams Londone ši daina atrodė pasenusi, o stilius buvo tiesiog blogai suvaidintas paprastumas.

Tačiau patys negailestingiausi komentarai pasipylė socialiniuose tinkluose. Internautai svarstė, ar matė iš džinsų išlindusias kelnaites, vadino A. Pilvelytę kaimo merga. Tuo tarpu kiti skaičiavo, kaip pigiai kainavo jos apranga.

Buvo ir dar viena kategorija komentatorių, kurie gyrė atlikėją už drąsą, už tai, jog jos pasirodymas buvo labai aiškus atkirtis nelabai apie stilių nusimanančiai D. Ibelhauptaitei.

Finalo akimirkos ir užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1254)