Dainininkas DELFI pasakojo, kad dar nežino, kam šįvakar duos daugiausia balų. „Nesu iš anksto nusiteikęs, manau, tai būtų net kvaila, – kalbėjo Vaidas. – Daugiausia balų duosiu tam, kuris šįvakar pasirodys geriausiai ir suvirpins ne tik širdį, bet galbūt net ir kitas kūno vietas.“

Linksmai nusiteikęs V. Baumila patikino, kad dalyvavimas „Eurovizijoje“ yra šventė, tad tikrai nereikia nusiteikti tik dideliam darbui. „Žinoma, kai stovi ant scenos, supranti, kad atstovauji Lietuvai ir tikrai nera nusišikt, ką kiti pagalvos“, – šmaikštavo atlikėjas.

Pernai Lietuvai atstovavęs ir Vienoje beveik dvi savaites praleidęs atlikėjas nusišypsojo, kad jam labai pasisekė, nes Vienoje pavasaris labai gražus. „Stokholme oras nekoks, toks britiškas, ten drėgna, tad nebus taip malonu“, – Švedijos trūkumus vardijo dainininkas.

Šįvakar jis vertins Ericą Jennings, su kuria yra senas pažįstamas, Donatą Montvydą, su kuriuo vaikystėje žaisdavo futbolą, Ievą Zasimauskaitę-Kiltinavičienę, su kurios vyru yra geri bičiuliai bei Aistę Pilvelytę, Rūtą Ščiogolevaitę ir Ruslaną Kirilkiną. „Visus juos gerai pažįstu, tačiau stengsiuos vertinti nepaisydamas asmeninių simpatijų. Visi galėtų manęs kažko paprašyti, bet neprašė, visi mano vertinimai bus mano“, – tikino Vaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)