„Naujienas dėl darbo su Mantu priėmiau labai teigiamai. Man smalsu, o šito jausmo aš jau seniai nebuvau patyrusi. Man ne tik smalsu, aš jaučiuosi ir suitriguota dėl darbo kartu – iš to, kiek iki šiol esame bendravę, turiu nuojautą, kad mums viskas seksis labai puikiai“, - kalbėjo I. Jankauskaitė.

Lygiai taip pat pakiliai nusiteikęs ir M. Stonkus. „Kai pradėjau dirbti, Inga jau buvo žvaigždė, todėl man darbas kartu su ja yra tarsi paauglystės fantazijų išsipildymas, - šypsojosi aktorius. -Nėra ko ir ginčytis, Inga – tikrai viena profesionaliausių ir talentingiausių vedėjų Lietuvoje, ir man bus ko iš jos pasimokyti“, - pridūrė projekto vedėjas.

M. Stonkus pripažino su nekantrumu laukiantis „Žvaigždžių duetų“ starto. „Pasiūlymu tapti vienu iš vedėjų labai apsidžiaugiau, juk tai yra tikrai grandiozinis projektas. Man tai yra didelis įvertinimas, ir į šį darbą žiūriu labai atsakingai. Tai – tikra garbė“, - surimtėjęs kalbėjo M. Stonkus.

LNK projektas „Žvaigždžių duetai“ startuos jau sausio 24 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)