Nuo paauglystės užsidirba pozuodamas

Aktoriaus bei buvusio Kalifornijos gubernatoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio ir Marios Shriver sūnus Patrickas Schwarzeneggeris (22) dažnai atsiduria žiniasklaidos dėmesio centre. Tiesa, pastarąjį kartą žiniasklaidoje mirgėjo jo neištikimybės skandalas.

Nors Patricko tėtis Arnoldas nuo jaunystės žavėjo sportiška figūra, akivaizdu – sūnus šiomis tėvo pėdomis nenusekė. Kita vertus aktoriaus gyslelę paveldėjo. 2013 metais debiutavo didžiajame ekrane įsiamžindamas filme „Growns Up 2“ (liet. „Nebrendilos 2“). Vėliau buvo dar keli filmai, vienas jų pasirodys tik kitąmet.

Būdamas vos 15-os, kartu su keliais bendraminčiais, įkūrė drabužių kompaniją „Project360“, kurios tikslas – atkreipti dėmesį į opiausias socialines problemas. Įkurti kompaniją padėjo žymieji tėveliai, tačiau pernai verslas buvo parduotas.

Nuo paauglystės aktyviai modeliu dirbantis P.Schwarzeneggeris šioje srityje pasiekė dar ne viską. Jo planuose – žymiausių prekių ženklų reklaminės fotosesijos.

Pozityviuoju Patricku dar vadinamas vaikinas neseniai puoselėjo šiltus jausmus skandalistei Miley Cyrus. Deja, jų keliai išsiskyrė. Paparacai Patricką pričiupo su kita mergina ir Miley to neatleido.

Patrickas Schwarzeneggeris su tėvu

Nesišypsanti gražuolė stebina pareiškimais

Legendinio „pirato“ Johnny Deppo ir seksualiosios Vanessos Paradis dukra Lily Rose Depp (16) sėkmingai siekia karjeros mados ir kino industrijose. Žiniasklaidos liaupsių už išskirtinį stilių vis sulaukianti mergina šįmet tapo „Chanel“ veidu, tiesa, „Chanel“ veidu 1990 m. buvo tapusi ir jos mama.

Šią vasarą ji prisidėjo prie LGBT iniciatyvos „Self-Evident Truths“ (liet. „Savaime aiškios tiesos“). Taip pat šešiolikmetė paviešino nuotrauką, kurioje vilki marškinėlius su užrašu „We Are You“ (liet. „Mes esame Tu“), taip visam pasauliui pranešdama, kad nėra visu šimtu procentų heteroseksuali.

Trumpaplaukė blondinė vis dažniau pastebima kartu su Stella Maxwell, buvusia Miley Cyrus mergina. Neseniai jos kartu pramogavo ir Prancūzijoje, kur gyvena Lily Rose mama. Pastaruosius metus L.R.Depp ten praleidžia nemažai laiko, mat jos tėvams nutraukus santykius mama apsigyveno gimtinėje.

Ir nors Lily Rose nuotraukose retai šypsosi, tai daryti jai tikrai vertėtų. Tėtis, rodydamas didžiulę meilę, išsitatuiravo ant krūtinės jos vardą. Be to, Lily tėvai kartu sukūrė tik jai skirtą dainą, kuri skamba prancūziškai, o ją dainuoja pati V.Paradis.

Lily-Rose Depp

Aktorių Aleco Baldwino ir Kim Basinger, Holivudo įžymybių Meg Ryan ir Dennio Quaido bei kitų garsenybių vaikai – MIESTE.lt