„Tegul Šepeliovas (Dmitrijus Šepeliovas - Ž.Friskės vyras, - red. pastaba) ir atsiskaitinėja, pas jį visi popieriai! Aš nieko neturiu“, – portalui „Super.ru“ pareiškė Ž. Friskės tėvas Vladimiras.

Paklaustas, ar turi Žanai pirktų vaistų kvitus ar kokį nors kitą pirkimo įrodymą, Vladimiras Borisovičius nerado tinkamo atsakymo ir puolė kaltę versti žentui.

„Nėra. Na, kažkokie yra, bet dalis jų – pas Dmitrijų. Ir nežinau kokie, aš tuo popierizmu neužsiimu. Aš pas Dmitrijų banko kortelę paėmiau tik vieną kartą – gegužės 9 dieną, likus mėnesiui iki Žanos mirties. O kur tuos dvejus metus jis pinigus kišo – nežinau. Tegul dabar valdžia su juo ir aiškinasi. Pinigų kortelėje nėra – Dmitrijus juos pasisavino“, – pareiškė V. Friskė.

Išgirdęs klausimą, kaip gi ketina pateikti ataskaitas dėl likusios pinigų dalies, velionės atlikėjos tėvas nejuokais įpyko:

„Ten ne 20 milijonų! Mes vaistų privežėm tiek, kad net suskaičiuoti pinigų negalėčiau. Nežinau, kur kvitai už tuos vaistus. Mes daug daiktų atidavėme vaikų onkologijos centrui – ir lovas, ir kvėpavimo aparatus. Nežinau, kur tie pinigai ir jokios sąsajos su jais neturiu. Be to, turiu grąžinti dar 104 tūkst. rublių ligoninei, kurioje iš pradžių buvo gydoma Žana. Pinigų jos sąskaitoje – nė vienos kapeikos. O štai savų aš niekam neketinu atiduoti“, – rėžė Vladimiras Borisovičius.

Ž. Friskės artimieji: tėvas Vladimiras Borisovičius ir sesuo Natalija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)