„Laimingiausia diena mano gyvenime, ištekėjau už geriausio draugo! Gyvenkime, juokimės, mylėkime kartu visą gyvenimą.“ – šalia nuotraukos rašo B. Rafaeli.

B. Rafaeli pasirinktas boho-chic derinys ir jos išrinktojo klasikinis aprangos variantas tobulai tiko šiai progai. Pora amžinai mylėti vienas kitą prisiekė gražioje žydiškoje atviroje erdvėje vykusioje ceremonijoje, dalyvaujant per 300 šeimos narių ir draugų.

„Ceremonija buvo labai magiška, susirinko artimi draugai ir šeima, keletas žinomų žmonių ir modelių“, - pasakojo šventėje dalyvavęs šaltinis. „Vieta tuoktuvėms pasirinkta tobulai, Bar labai laiminga”, – pridūrė šaltinis.

Tarp vestuvių svečių buvo Izraelio garsenybių. Porą sutuokė rabinas Rabbi Yitchak Dovidas Grossmanas. Garsi Izraelio dainininkė Shlomi Shabbat atliko dainą „The Beginning of the World“, kai B. Rafaeli ėjo pas jaunikį.

Pora po apie metus trukusios draugystės susižadėjo šių metų kovo mėn.

B. Rafaeli tai jau antra santuoka. Supermodelis 2003 m. buvo ištekėjusi už Ariko Weinsteino. Pora išsiskyrė po dvejų metų. Vėliau B. Rafaeli kelerius metus susitikinėjo su garsiuoju aktoriumi Leonardo DiCaprio, tačiau 2011 m. jie taip pat pasuko skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)