Prie automobilio „Porsche 918 Spyder“ derėjo ir jo vairuotojas – „Formulės 1“ lenktynių čempionas Markas Webberis, rašo dailymail.co.uk.

Turnyro „French Open“ laimėtoja M. Šarapova į Moterų teniso asociacijos Vimbldono vakarėlį Kensingtono Soduose ant stogo (Kensington Roof Garden) Vakarų Londone buvo atvežta vienu greičiausių automobilių planetoje – ir vienu švariausių.

M. Šarapova vilkėjo trumpa krepo suknele su sagomis nuo viršaus iki apačios bei permatomomis rankovėmis ir mūvėjo aukštakulnėmis basutėmis su metalo raudonumo bei aukso spalvos dirželiais. Sportininkė buvo pasipuošusi auksiniais auskarais su ilga auksine grandinėle.

Šis hibridinis automobilis yra pats galingiausias kada nors keliams sukurtas „Porsche“ automobilis. Jis tinka tiek keliams, tiek lenktynių trasoms.

Pajudėjęs iš vietos, jis vos per 2,5 s gali pasiekti 95 km/h greitį, o dar per 7,2 s – 200 km/h. Nepaisant to, jis išmeta tiek mažai anglies dvideginio, kad buvo atleistas nuo Londono teršalų mokesčio.

Dvivietis automobilis netgi gali važiuoti 150 km/h greičiu, naudodamas tik tylų bei aplinkos neteršiantį elektros energijos režimą.

M. Šarapova yra „Porsche“ ambasadorė. Iš viešbučio „Central Hotel“ ją paėmė ir į prestižinį renginį su įžymybėmis atvežė „Porsche“ automobilių pilotas M. Webberis, kuris buvo ką tik grįžęs iš 24 valandas trukusių Le Mano lenktynių, vykusių praėjusį savaitgalį.

Oficialiuose pakvietimuose svečius paraginus apsirengti taip, kad jų apranga padarytų įspūdį („dress to impress“), 27 metų tenisininkė pasirinko Antonio Berardi suknelę, „Antonio Berardi for Rupert Sanderson“ aukštakulnes basutes ir Marios Black papuošalus.

Atvykusi į vakarėlį (ji buvo vežama griežtai neviršijant leistino greičio), M. Šarapova sakė: „Koks fantastiškas būdas atvykti į pobūvį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)