27 metų juostos „Transformeriai“ („Transformers“) žvaigždę lydėjo jos keturiasdešimtmetis vyras ir keturiolikos mėnesių sūnus Noah. Juodas tampres, plačią pilką palaidinę ir žalią švarkelį vilkėjusi aktorė atrodė kasdieniškai ir jaukiai. Mažylio besilaukianti moteris avėjo juodus blizgučiais nusagstytus batus „Uggs“, o akis slėpė po akiniais nuo saulės.

Nuotraukas galime pamatyti paspaudę čia. 

Lapkričio 22 dieną Megan dalyvavo „Avon“ renginyje, skirtame kovai prieš smurtą šeimoje. Tada ji vilkėjo kūno linijas išryškinančią juodą suknelę. „Pirmieji trys mėnesiai man buvo sunkūs, - bendrovės „Avon“ būstinėje Niujorke prieš penktadienį vykusį renginį ji sakė leidiniui „Us Weekly“. - Tačiau kai prasideda antras trimestras, pagaliau viskas gerai“.

Kūdikio besilaukianti aktorė žinią apie savo nėštumą patvirtino rugpjūtį, praėjus vienuolikai mėnesių nuo sūnaus Noah gimimo. Ji prisipažino, kad dabar jaučiasi jau geriau, nors antras nėštumas buvo „sunkus nuo pat pradžių“.

Filmo „Tik 40“ („This Is 40“) žvaigždė taip pat yra jos sutuoktinio vienuolikmečio sūnaus Kassiuso pamotė. Šio berniuko jos vyras susilaukė su ankstesne partnere aktore Vanessa Marcil.

M. Fox jau baigė darbą 2014 metais pasirodysiančioje juostoje „Vėžliukai Nindzės“ („Teenage Mutant Ninja Turtles“), kurioje atlieka žurnalistės ir artimos picas dievinančių ir su nusikalstamumu kovojančių vėžliukų draugės April O'Neil vaidmenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)