„Paskutiniai pora metų buvo kiek neramūs, - J. Deppas sakė žurnalui. - Kartais tikrai nemalonu, tokios jau tos skyrybos, manau, ypač kai tame dalyvauja vaikučiai“.

Penkiasdešimtmetis J. Deppas pasakojo: „Santykiai yra labai sudėtingas dalykas. Ypač gyvenant tokį nepastovų gyvenimą kaip manasis, nes tu nuolat esi išvykęs arba išvykę jie ir tai taip sunku. Jai nebuvo lengva. Nebuvo lengva ir man. Nebuvo lengva vaikams. Tad, ką gi. Tų santykių trajektorija – dalyvauji tame, kol gaunasi, vienas dalykas veda prie kito. Nepriklausomai nuo to, dėl kokios priežasties tai baigiasi, niekur nedingsta faktas, kad tau rūpi tas žmogus, nes ji yra tavo vaikų motina, jūs visada žinosite vienas kitą ir visada būsite vienas kito gyvenime dėl vaikų. Geriau padaryti geriausią, ką gali“.

Lygindamas išgyventas skyrybas su ankstesnėmis mylimosiomis Kate Moss ir Winona Ryder, J. Deppas tikino, jog nutraukiant santykius su V. Paradis jo elgesys buvo brandesnis.

„Kalbant apie skyrybas, aš tikrai nesiruošiau pasikliauti alkoholiu, kad palengvėtų, kad sušvelnėtų smūgis ar situacija“, - sako aktorius, praėjusio amžiaus paskutiniame dešimtmetyje garsėjęs kaip viešbučio kambarių siaubėjas. - Nes tai galėjo būti pražūtinga. Jaučiau, kad šioje situacijoje privalau būti visiškai šviesia galva. Turėjau susitelkti į kažką pakankamai rimto, kas mane užtikrino, kad mano vaikams bus viskas gerai“.

J. Deppas žurnalui „Rolling Stone“ tvirtino, kad jo vaikai susitaikė su faktu, kad jis skiriasi su 40 metų prancūzų modeliu ir aktore V. Pradis.

„Viso šio išbandymo metu jie buvo neįtikėtinai supratingi, neįtikėtinai stiprūs. Buvo sunku visoms pusėms. Žinote, Vanesai tikrai nėra lengva. Nelengva ir man. Vaikams yra sudėtingiausia, - aiškina aktorius. - Esmė tame, kad vaikai yra svarbiausi. Negali apsaugoti jų, nes tada meluotum. Tad gali bent jau būti sąžiningas su savo vaikais ir sakai jiems visišką tiesą – buvo labai svarbu nesivangstyti“.

Apie naująją savo mylimąją, kolegę Amber Heard, aktorius kalbėti nepanoro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)