53 metų Ch. Cline`as turi namą prabangiame „Seminole Landing“ komplekse Floridos Palm Byčo miesto šiaurėje, kur E. Nordegren renovuoja didžiulius naujus namus (teigiama, kad gražioji šviesiaplaukė pasiryžo visiškai pertvarkyti 12 mln. dolerių (31 mln. litų) vertės būstą ir šie renovacijos darbai jau beveik baigti), rašo usmagazine.com.

„Elin ir Chrisas susitikinėja nuo atostogų“, - „Page Six“ apie itin tylią porą sakė vienas šaltinis. Ch. Cline`as prieš tai buvo vedęs du kartus ir turi keturis vaikus. Jam priklauso prabangi jachta, pavadinimu „Mine Games“, o praėjusių metų rugsėjį savo namuose jis buvo surengęs lėšų rinkimo vakarą Mitto Romney rinkimų kampanijai.

Tuo tarpu buvęs E. Nordegren vyras, garsusis T. Woodsas jau kelis mėnesius susitikinėja su olimpine slidininke Lindsey Vonn. Jis net pasiuntė privatų savo lėktuvą, kad jis iš Austrijos parskraidintų auksinio medalio laimėtoją, kai ji patyrė rimtą traumą.

Tačiau yra ir daugiau ženklų, kad 2010 metais po vieno garsiausių neištikimybės skandalų išsiskyrę E. Nordegren ir 37 metų T. Woodsas pradėjo draugiškai bendrauti. Praėjusį mėnesį jie pirmą kartą po daugelio mėnesių buvo nufotografuoti kartu, kai su savo vaikais – 5 metų Sam ir 4 metų Charlie – dalyvavo viename jaunimo sporto renginyje Floridos Jupiterio mieste. Buvę sutuoktiniai pusantros valandos šnekučiavosi ir, regis, „mėgavosi vienas kito draugija“, rašė tinklalapis tmz.com.

Ch. Cline`o atstovas „Page Six“ nieko nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)