Pranešama, kad prieš kelis mėnesius V. Paradis ir G.D. Gharbi susipažino skrydžio iš Los Anždelo į Paryžių metu. Naujoji pora neskuba atvirauti apie savo santykius, tačiau jau kuris laikas nuolat susitikinėja. V. Paradis artimi draugai tvirtina, kad naujasis draugas aktorei vėl grąžino gyvenimo džiaugsmą, kurį buvo aptemdžiusios skausmingos skyrybos su J. Deppu.

Šiemet garsi aktorių pora po keturiolikos bendro gyvenimo metų nutraukė artimus ryšius. Nors jiedu nebuvo susituokę, tačiau kartu susilaukė dviejų vaikų – dukros Lily-Rose Melody ir sūnaus Johno Christopherio.

„Guy-Davidas atvirai atskleidė Vanessai savo jausmus. Nors ji dar neskuba atsakyti tuo pačiu, Guy-Davidas pasiryžęs laukti tiek kiek reikės. Romantiškos jų vakarienės – labai naudingos Vanessai, ji vėl šypsosi ir švyti,“ – pasakojo porai artimi šaltiniai.

Pasak jų, naujieji santykiai V. Paradis netgi įkvėpė vėl kurti – ji rašo naujas dainas ir vis dažniau vėl dainuoja. Aktorės vokalinius sugebėjimus galima įvertinti ir naujausiame jos filme „Paryžiaus monstras“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)