Daugiau nei 40 milijonų albumų per savo muzikinę karjerą pardavusi T. Braxton pateikė bankroto dokumentus Kalifornijos valstijoje. Šiuose dokumentuose ji įrodinėja, kad ją slegia tik nuo 1 iki 10 mln. dolerių (2,5 – 25 mln. Lt) skolos, tačiau spėjama, kad jos gali siekti net iki 50 mln. dolerių.

Dokumentuose T. Braxton pateikia sąrašą kreditorių, kuriems ji gali būti įsiskolinusi. Tarp jų minimos tokios įmonės ir organizacijos:
AT&T
“The Four Seasons” viešbučiai
„Cedars-Sinai“ medicinos centras
„DirecTV“
„Neiman Marcus“
„The William Morris Agency“
„Tiffany & Co.“
„Orkin Pest Control“
„The Internal Revenue Service“
„BMW Financial Services“
„ADT Security“
„American Express“
„Flamingo Las Vegas“
„Mesa Air Conditioning“
„Nevada Power Company“
JAV Kino aktorių gildija
„The Westin“
„Wells Fargo“ bankas

T. Braxton taip pat teigia esanti skolinga Los Andželo miesto parkavimo pažeidimų biurui bei Automobilių kelių direkcijoms Kalifornijoje ir Nevadoje.

Atlikėja jau anksčiau yra turėjusi finansinių problemų. Dar 1998-aisiais ji kreipėsi dėl bankroto, o anksčiau šiais metais JAV mokesčių inspekcija pateikė jai turto arešto orderį 396 tūkst. dolerių sumai (990 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją