„Kalbėjome apie išgrynintą klasikinį stilių. Galbūt pritaikysime vieną kitą detalę, kurį atkreiptų dėmesį. Tačiau stiliaus iš esmės nekeisime. Ši mintis jiems irgi yra priimtina“, - „4Fun“ lyderė Julija Ritčik džiaugėsi, kad grupės ir dizainerių požiūriai stiliaus klausimais sutampa.

Tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso metu dainininkė mūvės juodas kelnes. Suknelė jai neatrodo tinkamas variantas. Kaip pabrėžė A. Pogrebnojus, svarbiausia – kad atlikėjai gerai jaustųsi ant scenos. Pasirodymo metu vyraus juoda ir balta spalvos, šešėliai, todėl įvaizdžio akcentais taps rūbų linijos, aksesuarai, prie drabužių gali būti priderinta ir instrumentų spalva.

„Mes padarysime taip, kad tikrai būtų labai gerai. Vokalistė bus ryškesnė nei kiti grupės nariai, bet tai nereiškia, kad žaižaruos visomis vaivorykštės spalvomis. Gali padaryti ryškų veidą ar kitas detales, tačiau kol kas jų neišduosiu“, - slapukavo dizaineris A. Pogrebnojus.

Klasikinį stilių mėgstančios dainininkės šukuosena ir makiažu rūpinsis kartu su A. Pogrebnojumi ir V. Simonavičiūte dirbanti stilistė K. Leontjeva. „Jeigu būtų nuspręsta, kad taip reikia, aš galėčiau pakeisti plaukų spalvą. Jei visos stilistų komandos kuriamas įvaizdis drastiškai neprieštarautų mano įsitikinimams, sutikčiau keistis“, - vos prieš savaitę dėstė vokalistė.

Pirmadienį su rausva plaukų spalva atsisveikinusi J. Ritčik džiaugiasi dizainerių ir stilistės jai parinktu naujuoju įvaizdžiu. „Jaučiuosi labai gerai. Mano natūrali plaukų spalva būtent tokia ir yra. Kai man buvo 14 metų, turėjau beveik tokią pačią šukuoseną. Visada buvau jaunatviška, o dabar smagu jaustis dar jaunesnei“, - šviežiausiais įspūdžiais dalijosi atlikėja.

„Svarbiausia – kad vaizdas atitinka pačios dainos minimalistines priemones. Įvaizdis neturi užgožti dainos“, - tvirtino dainos „Love or Leave“ atlikėja.

„Jie turi disonuoti su tuo karnavalu, kuris vyksta „Eurovizijoje“. Manau, kad šį konkursą žiūri ir normalūs išsilavinę žmonės, kurie šiurpsta nuo tų visų siaubų. Per visą Europą turbūt yra ir daugiau žmonių, turinčių gerą skonį, suprantančių tokią muziką ir stilių, todėl galbūt „4Fun“ ir laimės“, - optimistiškai nusiteikęs spėliojo dizaineris.

Atsinaujinusi J. Ritčik užsiminė, kad už darbą visai grupės stiliumi pasirūpinusiai komandai pažadėtas honoraras, tačiau kokio dydžio, atlikėja nutylėjo. Nekalbus šiuo klausimu buvo ir dizaineris A. Pogrebnojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją