JAV prezidento dukters Ivankos Trump ir jos vyro J. Kushnerio turtas įvertintas tarp 240 ir 740 milijonų JAV dolerių (225-694 mln. eurų). Į šią sumą įeina jų valdoma dalis viešbučių tinkle "Trump International Hotel", iš kurio I. Tramp pernai uždirbo tarp 1 ir 5 mln. JAV dolerių (937 tūkst.-4,7 mln. eurų).

Pateikti dokumentai atskleidžia, kiek uždirbo ir kiti aukštas pareigas einantys administracijos darbuotojai. Informacija pateikiama apie jų pajamas ir turtą pradėjus darbą JAV valdžioje prieš šį turtą realizuojant ar perleidžiant valdyti. Tačiau duomenys apie JAV prezidento D. Trumpo ir viceprezidento Mike'o Pence'o finansus nepateikiami.

I. Trump verslo imperija įvertinta 50 mln. JAV dolerių (47 mln. eurų). O jos dalis "Trump International Hotel" siekia nuo 5 iki 25 mln. JAV dolerių (4,7-23 mln. eurų). Tai matoma pagal jos vyro J. Kushnerio deklaraciją, o jos asmeniniai duomenys gali būti pateikti vėliau, nes ji tik neseniai oficialiai pradėjo dirbti Baltuosiuose rūmuose.

Baltųjų rūmų vyriausiajam patarėjui Steve'ui Bannonui konservatyvios pakraipos žiniasklaidos organizacija "Breitbart" sumokėjo 191 tūkst. JAV dolerių (179 tūkst. eurų) už konsultavimą, o jis gavo dar apie 1 mln. JAV dolerių (937 tūkst. eurų) kitų su darbu susijusių pajamų. Jo turtas įvertintas tarp 3,3 ir 12,6 mln. JAV dolerių (3-11,8 mln. eurų).

Baltųjų rūmų atstovas spaudai Seanas Spiceris uždirbo 260 tūkst. JAV dolerių (244 tūkst. eurų) kaip vyriausias strategas ir komunikacijos direktorius Respublikonų nacionaliniame komitete. Jam priklauso keli nekilnojamojo turto objektai.

Gary Cohnas, Baltųjų rūmų nacionalinės ekonomikos tarybos vadovas ir buvęs "Goldman Sachs" banko prezidentas, turėjo turto už 230 mln. JAV dolerių. Tikėtina, kad jis iš tiesų vertas dar daugiau, mat dauguma aktyvų deklaruota tiesiog kaip verti daugiau nei 1 mln. dolerių

Tuo metu "Bloomberg" skaičiavimu, D. Trumpo administracijos aukštas pareigas einančių asmenų turto vertė - apie 12 mlrd. JAV dolerių.