Pareigūnas Markas Rowley) šiuos duomenis pranešė per spaudos konferenciją prie policijos nuovados Londono Skotland Jardo. M. Raulis pridūrė, kad buvo sulaikyti dar du su išpuoliu susiję asmenys. Iš viso dėl trečiadienio išpuolio sulaikyti devyni asmenys.

52 metų amžiaus užpuolikas gimė šiaurės rytų Anglijoje ir neseniai gyveno Birmingamo mieste. Trečiadienio popietę Ch. Masudas automobiliu taranavo Vestminsterio tiltu ėjusius žmones - trys žuvo, dar apie 50 buvo sužeisti, o prie parlamento rūmų subadė policijos pareigūną. Policijai pavyko nukauti užpuoliką.

Ketvirtadienį išpuolis pareikalavo dar vienos aukos, ligoninėje mirė per išpuolį sužeistas 75 metų amžiaus senolis iš Pietų Londono.

Po teroro atakos Londone areštuoti dar du žmonės

Po teroro atakos Vestminsteryje įvykdyti dar du „reikšmingi areštai“, centrinėje ir Šiaurės Anglijoje, penktadienį pranešė Londono kovos su terorizmu padalinio vadovas.

Dėl šios atakos jau yra sulaikyti devyni žmonės, vienas jų paleistas už užstatą.

Kovos su terorizmu vadovas Markas Rowley taip pat identifikavo naujausią auką – ketvirtadienį ligoninėje mirusį žmogų. Tai 75 metų Leslie Rhodesas iš Stretamo Londono pietuose.

Trečiadienį po pietų 52 metų užpuolikas Khalidas Masoodas nukreipė savo automobilį į pėsčiuosius ant Vestminsterio tilto, kur žuvo trys ir buvo sužeista dar maždaug 50 žmonių, o vėliau prie parlamento mirtinai subadė vieną policininką. Tada užpuoliką nušovė policija.