„Šie sprendimai priimami ne NATO, bet sveikinu šiuos sprendimus ir juos palaikau“, – J.Stoltenbergas sakė per spaudos konferenciją, kai buvo paprašytas pakomentuoti sankcijų Rusijai klausimą ir šių priemonių ateitį Vašingtone atėjus į valdžią prezidento Donaldo Trumpo administracijai.

Aljanso vadovas pažymėjo, kad sankcijos yra JAV, Europos Sąjungos ir kitų šalių atsakas į Rusijos agresyvius veiksmus Ukrainos atžvilgiu.

Europos Komisijos pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris savo ruožtu ankstesnę dieną irgi pareiškė, kad kol kas dar neatėjo laikas atšaukti ES sankcijas Rusijai.

„Mes priėmėme visus sprendimus. Šie sprendimai lieka galioti. Kada mums prireiks grįžti prie šių sprendimų – tuomet ir pažiūrėsime. Dabar ne laikas keisti (sprendimus dėl sankcijų)“, – J.-C. Junckeris sakė Briuselyje per bendrą spaudos konferenciją su Bulgarijos prezidentu Rumenu Radevu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)