43 metų princas nusprendė naktį Niujorke praleisti atrodydamas kaip paprastas žmogus. Jis – jauniausias, ir kaip teigiama, mylimiausias 2005 metais mirusio Saudo Arabijos karaliaus Fahdo bin Abdul Azizo al-Saudo sūnus. Karalius šalį valdė daugiau nei 23 metus.

Saudo Arabijos princas Abdul Azizas bin Fahdas geriausiai žinomas dėl vakarėlių liūto įvaizdžio ir ekstravagantiško gyvenimo būdo.

Skelbiama, kad į prabangų Manhatano naktinį klubą princas atvyko net 15 prabangių „Mercedes-Benz“ automobilių, daugumoje kurių buvo tik vairuotojas ir jokių keleivių, teigia šaltiniai.

Princą į naktinį klubą, kurį mėgsta Niujorko elitas, lydėjo gausi apsauga.

Princas Abdul Azizas bin Fahdas, kuris 2010 metais vedė sultono bin Abdulazizo anūkę Al Anoud bint Faisal Al Saud, valdo didžiulius turtus. Vien Amerikoje jo turimi aktyvai viršija milijardą dolerių (0,89 mlrd. Eur).

Kaip skelbia „The Daily Mail“, kartą princas viename Ibisos restorane paliko net 60 tūkst. svarų (77,44 tūkst. Eur) arbatpinigių.

Princas 2014 metų rugpjūtį Paryžiuje tapo 300 tūkst. dolerių (265 tūkst. Eur) apiplėšimo auka. Jo 10 automobilių konvojus, pilnutėlis ginkluotų apsaugos darbuotojų, vyko į „Le Bourget“ oro uostą, kur laukė privatus lėktuvas. Netikėtai konvojui kelią pastojo du juodi BMW automobiliai.

Automatiniais šautuvais ginkluoti vagys užgrobė kortežą vedusį autobusiuką ir pavogė lagaminėlį, kuriame buvo 250 tūkst. eurų, įvairių dokumentų ir princo vaistų. Princas važiavo kitu automobiliu ir per apiplėšimą nenukentėjo. Neilgai trukus pareigūnai aptiko tiek užgrobtą princo kortežo autobusiuką, tiek nusikaltėlių BMW, pagrobti princo patarėjai paleisti. Iš viso pareigūnai dėl nusikaltimo sulaikė devynis žmones.

Princas didelio žiniasklaidos dėmesio sulaukė ir tada, kai vienas iš jo palydos vyrų buvo apkaltintas išžaginęs vieną iš dviejų merginų, kurios po vakarėlio princo apartamentuose viešbutyje 2010 metų sausį buvo likusios ten miegoti. Teismas nusprendė, kad Mustapha Ouanesas kaltas dėl išžaginimo, 2010 metais jam skirta 10 metų laisvės atėmimo bausmė.