Liga vyrams kerta ir iš pasalų

„Allianz Lietuva“ vyriausioji finansų konsultantė Džiuginta Staneikienė teigia savo praktikoje jau eilę metų stebinti, jog kai kurie vyrai, klientai, gyvena sveikai, aktyviai, sportuoja, niekuo nesiskundžia iki tol, kol vieną dieną pasiryžta nuodugniai pasitikrinti sveikatą.

„Turiu posakį – „ėjo profilaktinės patikros, kartu susirinko ir uždelstų ligų krepšelį“. Dažniausiai šis mano posakis tinka kalbant apie į ketvirtą ar penktą dešimtį įkopusius klientus, kuriems jau ir pagal programą reikalinga profilaktiškai pasitikrinti dėl prostatos vėžio, tačiau pasitaiko ir jaunesnių. Vienas mano klientas prostatos vėžio diagnozę prieš kurį laiką išgirdo būtent tokios patikros metu“, – pasakoja D. Staneikienė.

Pasak vyriausios „Allianz Lietuva“ finansų konsultantės, klientas paskambino sumišęs, sunkiai rinkdamas žodžius klausė ar jam priklausys bent kokia nors išmoka, mat liga – pažengusios stadijos, o simptomų nebuvo jokių. Ir jei ne lemtingoji patikra, galbūt liga būtų pasireiškusi tik tuomet, kai gydytis jau būtų smarkiai per vėlu.

„Tai ilgametis klientas, vos sudaręs gyvybės draudimo sutartį jis išsyk, dar pora dešimtmečių jaunesnis būdamas, nutarė prisijungti ir kritinių ligų apsaugą. Sakė – maža kas. Ir jis buvo teisus. Diagnozavus prostatos vėžį jį pasiekė solidi, daugiau nei 30 tūkst. eurų „Allianz Lietuva“ išmoka. Ją gavęs klientas paskambino dar labiau pasimetęs, jis negalėjo patikėti, jog gavo tokią solidžią išmoką, leidžiančią jam svarstyti ne vieną gydymosi galimybę ir netaupyti. Žmogus dėkojo iš visos širdies“, – dalijasi D. Staneikienė.

Allianz Lietuva“ vyriausioji finansų konsultantė Džiuginta Staneikienė

Suprato gyvybės draudimo prasmę

Vyriausioji „Allianz Lietuva“ finansų konsultantė sako, jog gyvybės draudimo paslaugos niekuomet nepraras aktualumo, o žmonės vis labiau suvokia šių paslaugų prasmę, finansinę pagalvę ištikus nelaimei ar sunkiai ligai.

„Džiaugiuosi, kai jauni žmonės galvoja ir apie ateitį: kas bus po dešimties metų ar sulaukus penkiasdešimties; ką darysiu, jei tuo metu finansiškai bus striuka; ką darysiu, jei liga ar nelaimė bus tokia didelė, kad neteksiu darbingumo. Kelia sau klausimus – iš ko gyvens, kas pasirūpins šeima, sąskaitomis. Tokie klientai linkę anksti susidėti visus reikiamus draudimo saugiklius. Ir – kaip ir minėto kliento atveju – jie gyvena ramiausiai, mat žino, jog sunkiu momentu į pagalbą ateis draudimo išmoka“, – tikina D. Staneikienė.

Ragina nepamiršti pasirūpinti sveikata

Pradėti verta nuo gyvybės draudimo sutarties, tačiau vien tuo pasirūpinti negana. Vyriausioji finansų konsultantė sako, visuomet savo klientams primenanti profilaktinių sveikatos patikrų naudą.

„Geriau jau laiku pagauti tą grėsmingai skambančią ligą, gauti išmoką, spėti laiku susitelkti į gydymą, turėti tam finansinę pagalbą ir vėl atsistoti ant kojų prasmingam gyvenimui. Nesitikrindami sveikatos profilaktiškai, nemokėdami sustoti ir išgirsti savo organizmo, galime smarkiai pralaimėti. Visus savo klientus, kurie sako, jog neturi laiko bent skambučiu paraginu sustoti ir bent kartą per metus atlikti išsamią profilaktinę sveikatos patikrą. Jie pas mane grįžta dėkingi, kad man rūpi, o „Allianz Lietuva“ lieka dėkingi, jog sunkiu momentu gavo tvirtą finansinį ramstį“, – sako D. Staneikienė.

„Allianz Lietuva" – viena iš Lietuvos gyvybės draudimo rinkos lyderių pagal išmokas gyvybės draudimo klientams nelaimės, ligų, traumų ar netekčių atveju.

Šaltinis
Temos
Projektas „Gyvenk drąsiai kartu su Allianz“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)