Valdas Kavaliauskas

8 straipsnių

Jūratė Juršienė, Rinatas Chairulinas DELFI TV

„Ne šventieji puodus lipdo ir Lietuvoje netgi labai primityviomis sąlygomis tikrai galima gaminti sūrius. Ir nereikia tam jokių šimtatūkstantinių investicijų“,- sako sūrininkas iš Dargužių Valdas Kavaliauskas, šiuo metu savo ūkyje auginantis 26 melžiamas ožkas ir gaminantis bent 5 rūšių sūrį.

Jūratė Juršienė, Rinatas Chairulinas DELFI TV

„Ne šventieji puodus lipdo ir Lietuvoje netgi labai primityviomis sąlygomis tikrai galima gaminti sūrius. Ir nereikia tam jokių šimtatūkstantinių investicijų“,- sako sūrininkas iš Dargužių Valdas Kavaliauskas, šiuo metu savo ūkyje auginantis 26 melžiamas ožkas ir gaminantis bent 5 rūšių sūrį.

Jūratė Juršienė

„Sūris – tai ne duona ar alus, jo taip paprastai savo virtuvėje nepasigaminsi. Su kaimišku pienu yra nuolatinė loterija, kol nežinai, kokia yra jo kokybė. O su parduotuviniu aišku tai, kad ten nėra jokios gyvybės ir reikia jos įdėti. O jei neturi ką įdėti, tai jokio sūrio nepadarysi“,- sako išskirti...