salotos

618 straipsnių

Salotos – šaltasis užkandis, kurio pagrindą sudaro įvairios smulkintos daržovės arba vaisiai.

Knyga „Kaip nenumirti“, leidykla „Kitos knygos"

Popajus buvo teisus girdamasis, kad jam niekada nepritrūksta jėgų pasiekti pergalę, nes valgo špinatus. Tamsiai žalios spalvos lapinės daržovės yra sveika – tai naudingiausias maistas pasaulyje. Kaip būdinga visaverčiam maistui, iš jų gaunamai vienai kalorijai tenka didžiausias maisto ...

Morkų salotos – daugelio pamėgtas receptas.Maisto tinklaraščio „Kūmutės virtuvė“ autorė Renata Šniolienė yra išbandžiusi ne vieną receptą iš interneto platybių ir dalijasi labiausiai patikusiu deriniu. R. Šniolienei itin patiko svogūno apkepimas aliejuje, tai morkų salotoms suteikia nepakartojamą po...

Šitaip paruoštas salotas su lydeka drąsiai dėkite ir ant šventinio stalo. Salotų gaiva, kremo švelnumas ir malonaus skonio žuvis – tobulas derinys. Tokį patiekalą galima patiekti ir per pietus, ir vakarienei. Pabaigoje apibarstykite skrudintomis saulėgrąžomis.

Roma Macijauskaitė

Kalėdiniam stalui – naujos tinklaraščio „Maisto mėgėja“ autorės Kristinos Naturjevienės idėjos. Nuo šaltų užkandžių, mišrainių iki trijų karštų patiekalų ir torto. Tekste rasite šiuos receptus: liežuvio salotos, salotos su krabų lazdelėmis, pikantiška mišrainė, lašišos ir karamelizuotų svogūnų užtep...

Orijus Gasanovas, Parengė Ema Miliūnaitė

Noriu parodyti, kaip iš Nicos galima greitai, lengvai ir pigiai pasiekti garsų, visiems žinomą, legendomis apipintą Monaką. Perkant vietoje, traukinio bilietas kainuoja 3,80 Eur. Tai yra labai populiarus reisas, traukiniai kursuoja maždaug kas 15–20 minučių, bet keleivių nuolatos prisirenka be galo ...

Neužtruksite nė pusvalandžio, kol lengvai pasigaminsite šį tiek vegetarų, tiek veganų pamėgtą receptą – falafelius. Burnoje tirpstantys falafeliai, ir gardžios salotos bei „šilkinis“ humusas privers apsilaižyti pirštus ir dar kartą įsitikinti, kad mėsa – nėra būtinas ingredientas, norint pasisotinti...