šaldymas

Geriausias būdas išlaikyti vasaros gėrybes žiemai: taip išsaugosite daugiausiai vitaminų

Vasaros dauguma laukia ne tik dėl gerų orų, bet ir dėl daugybės šviežių vaisių, uogų bei daržovių. Tačiau ką daryti, kai šių gėrybių labai...

Šaldome uogas ir vaisius – pagrindinės taisyklės ir klaidos, kurių geriau vengti

Vaisiai, uogos ir kitos gėrybės mus vis dar džiugina, tačiau atėjus rudeniui, o po jo – ir žiemai, braškių, aviečių ar trešnių skoniai liks tik...

Dažnai daromos braškių šaldymo klaidos: kaip maksimaliai išsaugoti uogų skonį, tekstūrą ir spalvą?

Kas nežino, kaip šaldyti uogas žiemai? Užduotis iš tiesų nesudėtinga, tiesa, yra kelios gudrybės, kurios garantuoja, kad išsaugosite natūralią...

Konditeris dalijasi 4 naudingais patarimais, kaip sunaudoti padžiūvusį prancūzišką batoną: niekada nereikės išmesti (1)

Prancūzams ir visiems prancūziško batono mėgėjams paskutinė lapkričio diena ypatinga – trečiadienį jis buvo įtrauktas į UNESCO Nematerialaus...

Kaip geriausia užšaldyti braškes, kad neprarastų maistinės vertės ir skonio – dauguma jas plauna netaisyklingai

Įsibėgėjus šiek tiek vėlyvesniam braškių sezonui, kai šviežių uogų išragavome įvairiomis formomis, metas galvoti, kaip jų tinkamai...