Atsistokite ant žemo laiptelio ar kietesnės knygos krašto, kad jūsų kulnas išsikištų iš už krašto. Galite laikytis už sienos ar turėklo, kad išlaikytumėte pusiausvyrą.

Tuomet iš pradžių nuleiskite kulnus žemyn, o vėliau pasistiebkite į viršų, kad pajustumėte raumenų degimą. Atlikite tris tokių nusileidimų ir pasistiebimų serijas tarp jų darydami pertrauką, kurios metu pavaikščiokite.

Jeigu norite pratimą pasunkinti, darykite jį viena koja. Tokiu būdu stiprinsite ir pilvo bei apatinės nugaros dalies raumenis, nes bus sunkiau išlaikyti pusiausvyrą.

Ką valgyti

Viena iš priežasčių, kodėl kulkšnys atrodo sutinusios ir storesnės, yra ta, jog organizme užsilaiko skysčiai. Venkite druskos ir vartokite daugiau baltymų, pataria mitybos specialistė Emma Rose.

Ji taip pat pataria vengti perdirbto maisto, kuriame būna daug natrio, sukeliančio skysčių susilaikymą.

Taip pat verta valgyti lašišos ar raudonos mėsos, nes taip suvartosite daugiau baltymų, o būtent jų trūkumas gali sukelti skysčių susilaikymą.

Jeigu nevalgote mėsos, rinkitės, lęšius ir riešutus, kuriuose yra daug baltymų. Užkandžiui rinkitės bananą, kuriame taip pat gausu kalio, padedančio sumažinti druskos kiekį organizme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)