„Oskarų“ apdovanojimams pasibaigus vakarėlio metu 26-erių S. Sweeney vilkėjo šampaninės spalvos Marc Bouwer suknelę gilia V formos iškirpte su atvira nugara ir pozavo ant „Vanity Fair“ raudonojo kilimo. Žemę siekianti suknelė ant aktorės kūno atrodė nepriekaištingai, ji išryškino kiekvieną moters tobulos figūros linkį.

Sydney Sweeney

Tačiau akyliausieji mados industrijos stebėtojai pastebėjo, kad tokia pačia suknele prieš 20 metų buvo pasipuošusi ir kita amerikiečių aktorė Angelina Jolie.

Socialiniame tinke „Instagram“ aktorės stilistė Molly Dickson taip pat pažymėjo, jog suknelę 2004 metais „Oskarų“ apdovanojimuose vilkėjo Angelina Jolie.

„Euforijos“ serialo žvaigždė buvo įleista į dizainerio archyvus, o jos stilistė padėkojo Marc Bouwer mados namų prezidentui Paului Margolinui už pagalbą kuriant „ypatingą akimirką“.

Sweeney prie atlasinės suknelės su ilgu šleifu priderino daugiasluoksnį kaklo papuošalą, kur tą kartą panašiu vėriniu dabinosi ir A. Jolie.

Angelina Jolie

Akivaizdu, kad šiai suknelei 20-ųjų metinių proga negalėtų būti geresnio atgimimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją