– Jei neklystu, praėjusiais metais podiumus užkariavo itin trumpi sijonai, kokios yra tendencijos šiandien? Šį pavasarį? Ar patartumėte įsigyti trumpą sijoną šiam pavasariui?

– Mikro ar mini sijonus galima traktuoti dviems aspektais. Kai jie yra kaip mikro trendas, kuris po sezono yra pamirštamas, arba mini ilgis tampa individualaus garderobo dalimi dėl to, kad žmogus mėgsta tai nešioti.
 Šių metų kolekcijų pasirodymuose mikro sijonai taip pat vyrauja, bet jie yra tik kolekcijos dalimi, pirmu smuiku negroja. Mini sijonus galima nešioti arba atsargiai, arba maksimaliai išnaudojant jų potencialą. Jei mėgstate trumpus sijonus, drąsiai planuokite šį pirkinį.

Bet taip pat atkreipčiau dėmesį į labiausiai podiumus užkariavusį mini elementą, tai mini šortus. Mini sijonai, suknelės ir šortai podiumuose karaliauja bet kuriame stiliuje, todėl yra laisvė rinktis tai, kas labiausiai patinka. 


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)