DELFI Stilius atkreipė dėmesį, kokius batus avi žinomos Lietuvos ponios. Atšilus orams moterys ir merginos išsivadavo iš uždarų batų ir kur kas dažniau renkasi atviras basutes. Juk kojas puošti atvirais batais turime ne tiek ir daug laiko – vos gerus tris mėnesius. O tokiu metu avint vasariškus batelius galima demonstruoti ir ryškesnį, spalvingesnį pedikiūrą.

Viešuose renginiuose aiškėja tendencijos, kad dailiosios lyties atstovės šiais metais nevengia ištaigingesnių batelių ir ekstravagantiškesnės sportinės avalynės.

Vyraujančios spalvos – šviesi, sidabrinė, auksinė. Pastarąsias taiko ir prie sportinių batų, ir prie prabangių basučių.

Taip pat pastebima nauja avalynės puošmena – pūkučiai ir plunksnos, kuriomis dekoruoti batai atrodo žaismingesni ir atkreipia dėmesį. Todėl natūralu, kad norėdamos išsiskirti moterys imasi įvairiausių triukų, kad patrauktų aplinkinių žvilgsnius.

Tad avalynės pasirinkimo kryptis šį sezoną aiški: būkite matomos ir nebijokite išsiskirti!

Nuotraukų galerijoje išvyskite, kokius batus avi Lietuvos pramogų pasaulio moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)