Naujoje kolekcijoje dominuoja ryškios vasaros spalvos, gėlių ir paukščių motyvai. Kūrėja atskleidžia, kad kai kurie lino ir medvilnės audiniai buvo kurti specialiai pagal jos užsakymą.

Spalvingai pavasario ir vasaros kolekcijos fotosesijai kūrėja pasirinko labai neįprastą vietą – Molėtų aerodromą.

„Esu iš tų žmonių, kurie nuolat konkuruoja su savimi – man viską reikia padaryti tobulai, mėgstu stebinti, padaryti kažką kitaip, kaip dar niekas nedarė.

Džiaugiuosi, kad iki pat šiol tai pavyksta’’, – šypsosi V. Rakauskienė ir iki šiol prisimena aerodrome kylančių lėktuvų variklių gausmą ir itin stiprų šaltą vėją. – „Visai komandai teko ir šokti, ir dainuoti, ir pasportuoti, kad tik nesušaltume. Fotosesija vyko ant pakilimo tako, tad tekdavo karts nuo karto ją nutraukti ir leisti kilti lėktuvams.’’

Naujai kolekcijai pristatyti dizainerė pasikvietė itin populiarią tinklaraštininkę ir modelį Simoną Burbaitę. „Kodėl Simona? Nes ji graži, nuoširdi, protinga, paprasta ir stipri mergina“, – įsitikinusi Viktorija Rakauskienė.

Naujausia V. Rakauskienės pavasario ir vasaros kolekcija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)