„Šią kolekciją sukurti mane įkvėpė labai spalvingas ir gyvas regionas, kuriame nuolatos „verda“ gyvenimas, tačiau pačioje kolekcijos stilistikoje stengiausi išlaikyti „Coocoomos“ prekės ženklui būdingą ramybę, jaukumą ir subtilumą, rinkausi pastelines spalvas, romantiškus drabužių siluetus.

Vietinių senovės Maroko gyventojų – berberų ir arabų apranga, jų noras puoštis įkvėpė drabužius dekoruoti metalinių grandinėlių dekoracijomis, raukiniais, pagal specialų užsakymą iš šilko išaustais tiuliais. Rinkausi netradicinius, prigesinto sidabro audinius.

Atsirado daugiau aksesuarų – stambesnių apyrankių, kurios gali būti nešiojamos net po kelias iš karto, kaklo papuošalų, šilko skarų, skrybėlių, dekoruotų metalinėmis grandinėlėmis, akinių sukurtų iš natūralaus buivolo rago, puošto kriauklių perlamutru. Tai labai brangi ir naudojama prabangiuose papuošaluose medžiaga. Norėjau, kad šią vasarą moteris būtų moteriška, koketiška ir žavinga“ – pasakoja dizainerė.

R. Mackevičiūtė sako, kad ypatingas dėmesys šią vasarą turi būti skirtas suknelėms, kurios yra nepakeičiamas šio sezono drabužis, rašoma pranešime spaudai.

„Derinant su skirtinga avalyne, pavyzdžiui, baltais „Adidas“ kedukais arba grubesniais aulinukais suknelė gali sukurti dieninį įvaizdį, o renkantis aukštakulnes basutes galima puikiai atrodyti kokteilių vakarėlyje“ – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Dizainerės patarimai šios vasaros garderobui paįvairinti:

* Vasarą pasitikite su šviesiomis ir gaiviomis spalvomis, ypač atkreipkite dėmesį į baltus drabužius.

* Išdrįskite įsigyti žvilgančio sidabro spalvos drabužį – ši spalva ypatingai madingas šį sezoną. Jei toks variantas atrodo pernelyg drąsus, rinkitės marškinėlius ar palaidinę, puoštą metalinėmis dekoracijomis.

* Kiekvienos moters spintoje turėtų atsirasti keletas laisvo silueto suknelių, kurias nešiosite ne vieną sezoną.

* Jeigu rinksitės kelnes, pasižvalgykite į platesnes „boyfriend“ stiliaus kelnes.

* Atkreipkite dėmesį į išskirtinius aksesuarus, tokius kaip akinius, rinkitės įdomesnių formų, medžiagų – natūralaus rago, blizgius, medžio rėmų, jie gali pagyvinti, o gal net sukurti visą Jūsų įvaizdį.

Naujausia R. Mackevičiūtės vasaros kolekcija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)