Seriale „Liežuvautoja“ įkūnijusi jaunąją mados ikoną Sereną van der Woodsen, ikonišką stilių B. Lively išlaiko iki šių dienų.

Pamėgtos bohemiško stiliaus raštuotos palaidinės, kūno linkius tarsi antra oda apgaubiančios suknelės, kurių neišsižadėjo net ir nėštumo laikotarpiu, meilė klasikiniams aukštakulniams ir įmantrioms įvaizdžio detalėms... Efektingais pasirodymais tiek ant raudono kilimo, tiek gatvėse garsi aktorė kas kartą patraukia žiniasklaidos ir mados kritikų dėmesį.

Įdomu tai, kad B. Lively kliaujasi savo pačios nuojauta užuot kreipusis į stilistus. Tai – ganėtinai drąsus sprendimas. O Holivude – ir net šioks toks pareiškimas.
Blake Lively

Aktorė bendradarbiauja su garsiais mados kūrėjais, ketinančiais puošti ją savo kūrybos apdarais svarbioms ceremonijoms. Blake ne tik dalijasi savo norais bei įžvalgomis, bet ir leidžiasi į tokias detales kaip suknelės brėžinių sudarymas.

„Mada yra viena didžiausių mano aistrų. Tai viena iš priežasčių, kodėl retai naudojuosi stilistų paslaugomis. Ne todėl, kad manau esanti geresnė šios srities ekspertė, tiesiog mano aistra madai tokia didelė, kad nenoriu atiduoti jos į svetimas rankas.

Įsivaizduokite, pagaminate nuostabų tortą, o tuomet tą paskutinį štrichą, raudoną vyšnaitę ant jo leidžiate uždėti kitam žmogui“, – per interviu leidiniui „People“ kalbėjo B. Lively.

Savo stiliumi besirūpinanti amerikiečių aktorė nebijo klysti net tuomet, kai į ją atsukti keli šimtai fotoobjektyvų.

Kaip vieną labiausiai apkalbėtų garderobo pasirinkimų B. Lively išskiria prisirpusios raudonos spalvos „Versace“ mados namų suknelę, kurią vilkėjo per 2009 m. „Emmy“ apdovanojimus Los Andžele.
Blake Lively ir daugybę apkalbų sukėlusi „Versace“ mados namų suknelė

Tąkart apie atvirą B. Lively suknią rašė viso pasaulio žiniasklaida, mados leidiniuose ji buvo įvardijama kaip „pernelyg atvira“. Tačiau aktorė sako, kad dėl tokio visuomenės dėmesio niekada nesikrimto.

„Negalite suklysti pasirinkusi drabužį, kurį vilkėdama jaučiatės nuostabiai. Nepamirškite, visiems neįtiksite. Visuomet atsiras žmonių, kuriems jūsų stiliaus pasirinkimai kels nuostabą ar juoką, tačiau visų svarbiausia, kad ir kaip banaliai skambėtų, yra tai, kaip jaučiatės patys.

Jei galite sau pasakyti, kad vilkėdama pasirinktą drabužį jautėtės puikiai, jautėtės savimi, tuomet tai viskas, kas iš tiesų turėtų jums rūpėti“, – savo mintimis dalijosi stiliaus ikona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)