Žinoma moteris rankines renkasi pagal sezoną ar gyvenimo aplinkybes. Visame pasaulyje dirbantis modelis kelionėms renkasi talpesnes, o kas dienai – mažesnes. „Vasarą mėgstu spalvotas, įvairių raštų rankines. Tiesa, kartais nutinka taip, kad įsigyju vieną rankinę, kuri tinka prie visko ir visada. Neseniai buvau Meksikoje, ten nusipirkau rankų darbo rankinę. Labai vertinu rankų darbo daiktus, jie turi dvasią ir išliekamąją vertę. Džiaugiuosi atradusi šias rankines. Tai iš tiesų išskirtinio dizaino rankinės. Labai smagu, kad kiekviena moteris gali pasirinkti tai, kas patinka ir tinka tik jai“, – sako vienas garsiausių Lietuvos modelių.

Fotosesijoje S. Mykolaitytės makiažu pasirūpino Irma Baltrušaitienė, plaukais – Donata Barakauskienė. Stilingos fotosesijos akimirkas įamžino fotografas Nerijus Šabanauskas. S. Mykolaitytė vilki drabužius iš sostinėje įsikūrusio butiko „Empyre Beauty Lounge“.

„Pakaba“ rankinių autorė – 21 metų klaipėdietė Oksana Pavlova. Mergina prieš porą metų sugalvojo savo bičiuliui padovanoti rankinę. Patikusios nerado, tad sumanė pati ją sukurti. Vyriška rankinė sulaukė labai daug komplimentų ir kūrybinga mergina nusprendė nesustoti. „Moters rankinės turinys gali labai daug apie ją papasakoti. Lygiai taip pat daug pasako ir rankinės dizainas. Kiekviena mano rankinė yra unikali ir pritaikyta prie klientės“, – sako O. Pavlova.

Pranešime spaudai rašoma, kad išskirtinumas yra tai, kad kiekviena moteris gali susikurti sau patinkančią rankinę. Klientė gali pasirinkti patinkančios odos spalvą ar faktūrą. Pasirinkimas – begalinis, tad sau patinkančią atras kiekviena. Rankinės yra siuvamos iš Italijoje perkamos odos. Visos rankinės pasižymi ilgaamžiškumu, patvarumu. Niekaip neapsisprendžiančios, kokios rankinės norėtų, gali pirkti ir iš jau pagamintų kelių skirtingų modelių.

„Galiu atskleisti, kad odą aš perku ten pat, kur ir pasaulinio lygio prekiniai ženklai, pavyzdžiui tokie kaip „Furla“. Pastebėjau, kad populiariausia šiltuoju sezonu – balta rankinė su ryškia detale arba spalvota. Lietuvės nori ryškių spalvų“, – džiaugiasi tautiečių pasirinkimu įkūrėja.

Tarp perkančių rankines – ir Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Norvegijoje, Italijoje gyvenančios lietuvės. Nepamiršti ir vyrai – jiems siūlo stilingą rankinę, kurioje savo vietą ras vizitinės kortelės, tušinukai ir nešiojamas kompiuteris.

„Mano rankinės yra drąsios, ne minimalistinės, kiekviena iš jų turi charakterį. Ryškios ir ryžtingos – tokios yra mano klientės. Jos nenori būti pilka masė, pilkos pelytės, susilieti su minia. Mano rankines perka tos, kurios mėgsta būti tarp žmonių, lankosi renginiuose, spinduliuoja individualumu. Jos žino savo vertę, tačiau kartu yra ir moteriškos. Toms, kurios nori unikalumo, siūlau viduje išsiuvinėti žodžius, nešant rankinę dovanų – palinkėjimą“, – sako kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)