Pipp Middleton

Nuotaka dabinosi britų dizainerio Gileso Deacono klasikine nėrinių suknele, prie kurios dizaino prisidėjo ir pati Pippa. Suknelė pasiūta iš medvilnės ir šilko nėrinių, dekoruota rankomis siūtomis šilko dekoracijomis ir perlais. Suknelės šleifo ilgis siekė 2 metrus 70 centimetrų. Suknele trumpomis rankovėmis, A formos siluetu, uždara dekolte ir šiek tiek atvira nugara pasipuošusi jaunoji atrodė labai elegantiškai.

Užsienio žiniasklaida jau spėjo sulyginti ir aprašyti, kad Pipos aprangos stilius primena sesers Kate jos vestuvių dieną. Makiažas taip pat – minimalus, klasikinis, kurį kūrė makiažo specialistė Hannah Martin, dažiusi ir K. Middleton.

Šukuosena – klasikinė, tvarkingai į viršų sukelti plaukai. Galvą puošė dizainerio Robinsono Pelhamo kurta tiara ir galvos apdangalų kūrėjo Stepheno Joneso modeliuotas ilgas nuometas.

Ausyse tviskėjo mamos dovanoti deimantiniai auskarai, o kojas puošė uždari bateliai iš satino, kuriuos sukūrė dizaineris Manolo Blahnikas.

Jaunųjų vestuviniai žiedai – klasikiniai, geltonojo aukso.

Pippa Middleton and Jamesas Matthewsas

K. Middleton sesers vestuvėms pasirinko kreminės spalvos klasikinę suknelę V formos iškirpte. Prie jos priderino tos pačios spalvos galvos apdangalą ir aukštakulnius batelius.

Kate Middleton

Nuotakos mama vilkėjo prigesinto rausvo atspalvio drabužį, tėtis bei brolis pasirinko klasikines eilutes su liemenėmis.

Nuotakos mama Carole

Vyriausios pamergės stilių kūrė mados namai „Alexander McQueen“.

Pippos ir Jameso vestuvėse dalyvavo apie 300 kviestinių svečių. Tarp garsių svečių akys krypo ir į Didžiosios Britanijos princus Williamą ir Harry, jo mylimąją, amerikiečių aktorę Meghan Markle, princesę Eugenie, Didžiosios Britanijos realybės žvaigždutę, jaunojo brolį Spencerį Matthewsą, žymųjį tenisininką Rogerį Federerį su žmona.

Svečiai rinkosi elegantišką, klasikinę, karališką aprangą. Neatskiriama stiliaus dalis – galvos apdangalai. Moterys pirmenybę teikė pasteliniams atspalviams. Vyrai vakarėlio metu turėjo galimybę gauti naujus baltus marškinius, jei tik to prireiktų.

Pippos Middleton ir Jameso Matthewso vestuvių svečiai

Įvertinkite Pippos ir Jameso svečių stilių: kas spindėjo, o kas nelabai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)