Bet turbūt, jei gyveni Lietuvoje, prie tokių orų ir jų permainų esi pratusi. Kita vertus, net neabejoju, jog klausimų, ką tokiu oru rengtis ir kaip išsisukti protingai, kyla visada.

Todėl šiandien noriu tau pristatyti savo drabužių ir aksesuarų TOP 5 – tai daiktai, kurie tiks ir vėjuotą apniukusią dieną, ir šiltą savaitgalio popietę.

1. „Aimi“ palaidinė (nuolaidos kodas gilyte) | 2. „Toms“ batai (nuolaidos kodas gilyte15) | 3. „The Knotty Ones“ kardiganas (nuolaidos kodas TheKnottyOnes_SS/17) | 4. „57 Edges“ žiedas | 5. Bilietas į seminarą – stilingos atostogos su A. Gilyte (nuolaidos kodas GILYTE30)

Mano top 5:

1. Lengva, subtiliai elegantiška ir kartu itin kasdieninė palaidinė ant petnešėlių. Ji tiks prie visko ir visada – sijono, kelnių, šortų.

2. Patogi ir lengva avalynė – šiuo sezonu itin svarbi. Aš bėgioju ir skubu daug – tad mano pėdų būklė man labai svarbi. O šie gražuoliai dar ir pridės tavo deriniui žaismingumo.

3. Neįsivaizduoju tokių orų be didelio, šilto ir patogaus kardigano. Jis gali išgelbėti net ir netikėčiausioje situacijoje. Gali užsimesti jį bet kada, o ypač tiks vėjuotais vasaros vakarais.

4. Aksesuarai – mano mylimas žaidinimas. Žiedų turiu nemažai, bet mėgstu tokius, kurie tinka praktiškai prie bet kokios aprangos.

5. Na ir žinoma, vasara – kelionių ir atradimų metas, tad net neabejoju, jog ir tu esi suplanavusi jei ne kelias tai bent jau vieną tolimesnę kelionę, o kaip į ją išsiruošti be galvos skausmo ir panikos – sužinok mano seminare.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją