DELFI Stilius nusprendė apžvelgti atlikėjų įvaizdžius. Kas didžiojoje scenoje atrodė nepriekaištingai, o kam dar būtų reikėję pasistengti.

Antradienio vakarą pasirodė aštuoniolikos šalių atstovai: Švedijos, Gruzijos, Australijos, Albanijos, Belgijos, Juodkalnijos, Suomijos, Azerbaidžano, Portugalijos, Graikijos, Lenkijos, Moldovos, Islandijos, Čekijos, Kipro, Armėnijos, Slovėnijos ir Latvijos.

Jų tarpe netruko išskirtinių įvaizdžių. Tiesa, nevisi jie buvo labai įvairūs. Vieni atlikėjai buvo pakankamai santūrūs, kiti kaip tik norėjo pabrėžti kuo daugiau kūno.

Vyriškoji atlikėjų dalis sužibo elegantiškumu ir paprastumu. Švedijos, Portugalijos, Moldovos, Australijos atstovai rinkosi klasikinio kostiumo interpretacijas. Tuo tarpu, Kipro, Slovėnijos, Ispanijos ar Latvijos dainininkai buvo už laisvesnį stilių. Ko gero, labiausiai nustebino ekstravagantiškasis Juodkalnijos atlikėjas, kuris pasirodė vilkėdamas maxi sijoną ir perregimą palaidinę, o jo plaukai buvo surišti į nepaprastai ilgą kasą.

Tiesa, galima pastebėti, kad nebelieka išskirtinio, tik jų šalims būdingų tautinio kostiumų įkvėptų įvaizdžių. Vietoje to atlikėjai renkasi šiuolaikišką stilių: perregimas ar daugiasluoksnes sukneles, metalo atspalvių kostiumėlius, šortų ir ilgaaulių batų derinius (pavyzdžiui, Latvijos atstovė).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)