„Vienas didžiausių šio sezono hitų – plaukų tūris. Jų daug, jie vešlūs, gausūs, iškarpyti taip, kad sukuriamas plunksnos efektas, o žmogui judant – plaukai valiūkiškai juda kartu. Netrūksta ir sportinės stilistikos elementų,“ – vardija svarbiausius 2017-ųjų metų plaukų stilistikos akcentus A. Pajanok.

„Kirpimais atspindėjome svarbią šio sezono temą – vidaus ir išorės kontrastą: tarkime, įstrižais raštais margintą pokirpimį dengia praktiškai klasikinis kirpimas. Žmogus gali rodyti drastiškąją šukuosenos pusę, arba ją slėpti – o galbūt išskustos dalys netikėtai atsiskleis judesyje. Tai suteikia šukuosenai įvairiapusiškumo ir paslapties, ir tai – viena stipriausių šio sezono plaukų stilistikos tendencijų,“ – sako A. Pajanok.

Kaip rašoma pranešime, itin trumpų išskutimų netrūksta ir vyriškuose kirpimuose, kur juntama ir tamsiaodžių stilistinės srovės „banjee“ įtaka: šis gatvės stilius šiandien tampa vėl aktualus savo sportiškumu.

Iš mados olimpo vis dar nesitraukia ir neslopsta ryškių plaukų spalvų triumfas – šį sezoną jose netrūksta sintetiškumo, išplaukusių, nenatūralių potėpių. Tuo tarpu šukuosenų formos tampa aiškesnės, konkretesnės, taip tarsi atsverdamos spalvinę audrą plaukuose.

„Ryškios spalvos ir aiškios detalės lemia, kad kirpimai grynėja, – naujausių tendencijų pokyčius aiškina A. Mašauskas. – Savo pristatytoje kolekcijoje rinkomės spalvas, atspindinčias pasaulines tendencijas – nuo fuksijos, šiltos žalsvos, rožinės , kvarco mėlynos, iki neoninių ar miesto pilkos. Savo darbais norime įkvėpti tiek kirpėjus, tiek klientus šį sezoną į dažymus pažvelgti kūrybiškiau ir netradiciškai: pristatytuose darbuose, kurdami mirguliuojančio miražo efektą, kai kur netgi naudojome tapybos teptukus. Todėl ir dažymai tokie – ekstravagantiški ir tapybiški. Manome, kad tai viena iš smagiausių 2017 metų plaukų stilistikos srovių, žavinti savo progresyvumu ir energija“.

Idėja / Plaukai / Stilius – kūrybinė komanda „A-Twins“
Vizažas – Makeup by Emma
Kostiumai/aksesuarai – Vilius Venckevičius
Foto – Tomas Vyšniauskas
Produktai – „Nook Family“ & „Evo“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją