Nusprendžiau apsilankyti 13 populiariausių drabužių parduotuvių ir pažiūrėti, kaip skirtingose kabinose gali atrodyti pirkėjo atvaizdas veidrodyje. Skirtumai yra akivaizdūs.

Taip mano atvaizdas atrodo veidrodyje natūralioje dienos šviesoje:

1. Parduotuvė „Guess“

Ši stipriai kontrastinga šviesa labai erzina akis ir net kelia įtampą. Be to, nuotraukoje aiškiai matosi, kad drabužiai yra per daug apšviesti.

2. Parduotuvė „Pull&Bear“

Šioje kabinoje jaučiausi tarsi būčiau atsidūrusi tikrų tikriausiame kambaryje. Niekas nepaneigs, kad ši kabina atrodo labai originaliai! Negana to, šioje vietoje yra švelnus apšvietimas, kuris nepakeičia figūros ir gražiai apšviečia veidą. Be to, švelnus geltonas atsplavis suteikia gyvybingumo ir net pajaunina. Prisipažinsiu, mielai rinkčiausi šią parduotuvę vien dėl švelnaus persirengimo kabinos apšvietimo.

3. Parduotuvė „Tally Weijl“

Šios paauglių pamėgtos parduotuvės persirengimo kabina manęs visiškai nesužavėjo. Čia apšvietimas yra tamsus ir atsiranda nepageidaujami pilki tonai. Kyla klausimas, kaip išvis galima pamatyti, kaip drabužiai atrodo ant viso kūno. Kabinoje vietos yra labai mažai, o veidrodis toks trumpas ir siauras, kad jame vos galėjau nufotografuoti save visą.

4. Parduotuvė „Mosaic“

Šioje kabinoje mano figūra atrodo ganėtinai natūraliai. Tačiau norėtųsi šiek tiek daugiau šviesos.

5. Parduotuvė „Massimo Dutti“

Vintažas – nuostabusis vintažas. Tokia kyla mintis, kai kiekvieną kartą įžengiu į šią persirengimo kabiną. Man čia labai patinka medinis interjeras ir gelsvos spalvos apšvietimas. Pasijunti lyg akimirkai būtum nusikėlęs į praeitus dešimtmečius. Viskas būtų idealu, jei tik ne tas kontrastingas apšvietimas, kuris deformuoja mano atvaizdą.

6. Parduotuvė „H&M“

Man labai patiko! Šiame persirengimo kambarėlyje yra daug erdvės ir galima save pamatyti ne tik iš priekio, bet ir veidrodyje už nugaros. O svarbiausia, kad šviesa figūrą perteikia natūraliai.

7. Parduotuvė „Pietro Filipi“

Labas, minimalizme! Čia nėra jokių nereikalingų detalių. Man labai patiko. O ypač patiko minkštas kilimėlis, kuris tęsėsi per visas kabinas. Nepaisant to, mane erzino ryški ir nenatūrali geltona šviesa, kuri pakeičia veido ir plaukų spalvą. Be to, ši spalva yra šalto atspalvio ir kabina man pasirodė nejauki ir tamsi.

8. Parduotuvė „Monton“

Man šioje kabinoje ilgai užtrukti nesinorėjo. Susidaro įspūdis, kad ši ryški šviesa mano siluetą deformuoja.

9. Parduotuvė „Aprangos galerija“

Užėjus į šią persirengimo kabiną visas kūnas nusidažo oranžine spalva. Ir tada pradedi galvoti, koks yra tikrasis norimo įsigyti drabužio atspalvis.

10. Parduotuvė „Stradivarius“

Čia yra daug vietos, švelni šviesa ir jaukus interjeras! Atrodo, kad šioje kabinoje galėčiau ir apsigyventi. Be to, joje ir mano figūra atrodo natūraliai. Man labai patiko ši kabina.

11. Parduotuvė „Bershka“

Šiai kabinai priekaištų taip pat neturiu. Smagu užeiti į tokį šviesų persirengimo kambarį ir jame atvaizdas veidrodyje atrodo gan natūraliai.

12. Parduotuvė „Esprit“

Šios kabinos kontrastingas apšvietimas šiek tiek deformuoja mano siluetą. O kalbant apie šios vietos interjerą, didelė erdvė ir kartu puikiai derančios balta, juoda, ruda spalvos man priminė gražaus kambario interjerą. Vien dėl to norėjosi čia ilgiau užsibūti.

13. Parduotuvė „Zara“

Šios kabinos privalumas – du milžiniški veidrodžiai. O kalbant apie apšvietimą, ant veido esantis kontrastas manęs visai nedžiugina. Be to, šioje vietoje yra šalto atspalvio apšvietimas, kuris jaukumo tikrai nesuteikia. Tačiau mano siluetas šioje kabinoje atrodo natūraliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)