Šį kartą DELFI Stilius apsilankė tarptautinių krovinių pervežimo įmonėje „Delamode Baltics“.

Iš šalies atrodo, kad logistikos paslaugas suteikiančiame centre rasime daug kombinezonais vilkinčių vyrų, tačiau vaizdas čia kitoks. Tai - uoliai plušančių vadybininkų vieta.

Kaip ir daugelyje įmonių, penktadienį darbuotojai rengiasi laisviau ir ypatingiau. Štai viena darbuotoja – ekstravagantiško stiliaus puoselėtoja. Pasirodo, kad odiniais rūbais vilkinti logistikos specialistė į darbą taip drąsiai apsirengusi vaikšto kasdien.

Pasidomėjus, ar yra nurodytas kasdieninis darbo aprangos kodas, paaiškėjo, kad jokių draudžiančių taisyklių šiame ofise nėra, o visi darbuotojais savo stilių gali išreikšti savaip.

„Mūsų įmonės žmonės rengiasi laisvai, patogiai, neįpareigojančiai. Darbuotojai čia nevaržomi jokiais aprangos kodais. Jeigu žmogus puikiai dirba, tad koks skirtumas, kaip jis atrodo. Penktadieniais žmonės dažnai būna šiek tiek daugiau pasipuošę, kad iškart po darbo galėtų lėkti į vakarėlį ar naktinį klubą“, – apie kolegų stilių kalbėjo biuro administratorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)