„Mane sužavėjo išpuoselėta koncepcija. Tai nėra dar vienas butikas, tai kur kas daugiau. Kruopščiai atrinkti išskirtinių dizainerių rūbai, aksesuarai bei nuotaika yra tai, ko Lietuvoje dar neturėjome“, - sakė ji.

Kaip rašoma pranešime, G. Varnaitė sukūrė derinius, kurie atspindi butiko pagrindinę koncepciją – dvi skirtingas nuotaikų grupes: elegantišką, pasitempusią, grakščią ir bohemišką, padūkusią, natūralią.

Mados tendencijomis besidominti mergina atvira – ji šių metų pavasario–vasaros sezono neįsivaizduoja be lietpalčio. „Taip pat esu pametusi galvą dėl 70-ųjų stiliaus kelnių. Plačios klešnės ir lengvi audiniai – tai, kam šį sezoną sakau tvirtą „taip“, - sakė žinoma mados tinklaraštininkė.

Visoms moterims ir merginoms, norinčioms išsiskirti iš minios Gabija pataria nesivaikyti vadinamųjų „trendų“. „Svarbiausia yra išmokti suprasti save ir kurti tokį stilių, kuris padėtų atskleisti asmenybę, atspindėti jūsų vidų. Kai jūsų garderobas taps jūsų draugu, jis taps esminiu jūsų įvaizdžio tašku. Taip tapsite stilinga, išskirtinė ir tokiu būdu išreikšite save“, - sakė G. Varnaitė.

Mados tinklaraštininkė džiaugėsi, kad nuo šiol „Moods Studio“ Lietuvoje bus galima įsigyti gerai žinomo latviško prekinio ženklo – „Inch 2“ avalynės. „Nuo šiol nebereikės jais grožėtis tik interneto platybėse ar laukti užsakymo keletą savaičių. Šie batai – jau ranka pasiekiami Kauno senamiestyje“, - džiaugėsi G. Varnaitė.

Vis dar planuojančioms pavasario–vasaros sezono pirkinius, mados tiklaraštininkė pasidalijo savo patirtimi: „Kiekvieną sezoną atsiranda vis kažkas, ką būtinai noriu įsigyti. Mano silpnybė – aukštos kokybės bei dizaino kūriniai. Todėl kaskart lekiant apsipirkti, niekada nežinau, ką įsigysiu. Spontaniškumas – didžiausia laimė ir geriausias kelias atrasti kažką naujo! To linkiu ir visoms stileivoms – nebijoti būti spontaniškomis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)